تهران، صادقیه
۰۲۱-۲۲۰۰۳۲۳۳
کاشت ریش و سیبیل

کاشت ریش و سیبیل | مراحل، مزایا، مراقبت ها و هزینه

نویسنده: ایران بیوتی

ریش و سبیل نقش مهمی در آراستگی و زیبایی ظاهری آقایان دارند. به همین دلیل اغلب آقایانی که ریش و سبیل کم‌پشتی دارند، تلاش می‌کنند که روشی برای رویش موی صورت پیدا کنند. بیشتر این روش‌ها راه به جایی نمی‌برند. البته اگر هم کارساز باشند به صورت موقتی خواهند بود. اما کدام روش برای داشتن ریش و سبیل پرپشت مناسب است؟ کاشت ریش یکی از روش‌های ثابت‌شده و دائمی رویش موی صورت است که اغلب آقایان از آن استفاده می‌کنند. در این مطلب به بررسی چگونگی کاشت یا پیوند ریش خواهیم پرداخت.

هزینه هزینه بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان
پزشک معالج پزشک معالج متخصص پوست و مو
ماندگاری ماندگاری مادام العمر
عوارض عوارض خفیف
دوره نقاهت دوره نقاهت بین ۱۰ تا ۱۵ روز
نوع بیهوشی نوع بیهوشی بی حسی موضعی

کاشت ریش چیست ؟

به پروسه‌ای که طی آن موی قسمتی از بدن برداشته و به خط فک اضافه می‌شود، کاشت ریش می‌گویند. در این تعریف شاید فرایند کاشت ریش ساده به‌نظر برسد، اما به این سادگی‌ها هم نیست. برای انجام این پروسه از دو روش کلی زیر استفاده می‌شود:

  • (FUE) یا استخراج واحد فولیکولی: در این روش واحدهای فولیکولی از نواحی اهداکننده برداشته می‌شوند. به دلیل این که روش استخراج یا برداشت فولیکول درد کمتری دارد، بیشتر مورد استقبال افراد قرار می‌گیرد.
  • (FUT) یا پیوند واحد فولیکولی: یکی دیگر از روش‌های کاشت ریش است که طی آن جراح نوار کوچکی از بافت پوست پشت سر را برش می‌دهد. فولیکول‌های مو را از ناحیه برش‌ داده شده خارج می‌کند و در ناحیه موردنظر می‌کارد.

تشخیص این که کدام روش تاثیر بیشتری دارد، برعهده جراح خواهد بود. با این حال در هر دو روش بین 2000 تا 5000 فولیکول مو از نواحی پشت سر یا بالای گوش برداشته و روی صورت کاشته می‌شود. البته این تعداد فولیکول مو ممکن است بیشتر هم باشد.

کاندید مناسب کاشت ریش

وقتی فولیکول‌های مو از پشت سر برداشته می‌شوند، فرد باید فولیکول‌ها یا بانک موی مناسبی داشته باشد. به طور کلی موهای پشت سر یا اطراف گوش، بسیار دیرتر از سایر نقاط شروع به ریزش می‌کنند. به همین دلیل برای کاشت موی سر یا ریش مناسب هستند. اغلب افرادی که دارای بانک موی مناسب در پشت سر خود هستند، کاندید مناسبی برای کاشت ریش محسوب می‌شوند.

تشخیص نهایی اینکه چه کسی کاندید مناسب کاشت در ناحیه صورت است، برعهده جراح خواهد بود. جراح تعیین می‌کند که آیا واحدهای فولیکولی کافی و مناسب برای پیوند و جراحی وجود دارد یا خیر. در صورتی که فولیکول‌های کافی وجود نداشته باشد، درمان جایگزین توسط جراح توصیه خواهد شد.

ریش زیبای مردانه

مزایا

مهم‌ترین هدف از انجام این جراحی، داشتن ریش و سبیل پرپشت و جذاب است. به این ترتیب اولین و مهم‌ترین مزیت کاشت در ناحیه صورت، بهبود زیبایی ظاهری است. کاشت مو را می‌توان تنها درمان موثر و دائمی ریزش مو در نواحی مختلف بدن دانست. کاشت ریش مزایای زیادی دارد که برخی از مهم‌ترین آنها عبارتند از:

  • برخی از روش‌های رایج کاشت مو در نواحی مختلف بدن، بدون درد و خونریزی هستند. به همین دلیل جای نگرانی وجود ندارد.
  • استفاده از روش‌های کاشت مو، باعث رشد دائمی آنها در ناحیه کاشته‌شده می‌شود. به این ترتیب می‌توان ریش و سبیل را به طور دلخواه اصلاح کرد.
  • در افراد با پوست سالم روش‌های مختلف کاشت ریش، بیش از 70 درصد موفقیت‌آمیز هستند که نرخ نسبتا بالایی محسوب می‌شود.
  • بسیاری از روش‌های مدرن کاشت مو، ریکاوری سریعی دارند. به این معنی که بعد از جراحی، عوارضی، مثل قرمزی، التهاب، تورم و … بعد از چند روز برطرف می‌شوند.

طراحی خط رویش

برای اغلب آقایان خط ریش و مرتب بودن آن اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که این موضوع تاثیر زیادی در آراستگی و زیبایی ظاهری دارد. برای طراحی خط رویش، جراح با مشورت زیباجو اقدام می‌کند. چرا که خط رویش باید مطابق سلیقه و خواست فرد متقاضی جراحی باشد. به همین دلیل در جلسات مشاوره قبل از کاشت، جراح گزینه‌های مختلفی را با زیباجو در میان می‌گذارد.

طراحی خط رویش ریش، باید منطقی و بر اساس میزان فولیکول‌های موجود در بانک مو انجام شود. در غیر این صورت ممکن است هدف اصلی، یعنی زیبایی ظاهری تحت‌الشعاع قرار بگیرد. به همین دلیل طراحی خط رویش موهای صورت اهمیت بسیار زیادی دارد.

مراحل کاشت ریش

کاشت مو یا ریش، مراحلی دارد که آشنایی با آنها برای زیباجو بسیار مهم است. در ادامه مروری بر مراحل اصلی این روش خواهیم داشت.

  • برداشت : فرقی نمی‌کند از روش FUT یا FUE برای کاشت استفاده شده باشد؛ اولین کار جراح تراشیدن موی ناحیه اهداکننده است. با این کار فولیکول‌های مو، بهتر دیده می‌شوند و جراح راحت‌تر آنها را برداشت خواهد کرد. البته قبل از شروع عملیات برداشت، بی‌حسی موضعی در ناحیه اهداکننده تزریق می‌شود. به این ترتیب زیباجو هیچ دردی را هنگام برداشت احساس نخواهد کرد.
  • کاشت : بعد از برداشت فولیکول‌ها از ناحیه اهداکننده مو، بی‌حسی موضعی توسط جراح به ناحیه موردنظر برای کاشت ریش تزریق می‌شود. جراح هر کدام از فولیکول‌ها را روی صورت می‌کارد. این کار با استفاده از وسیله‌های مخصوص انجام می‌شود.
  • ریکاوری : برای بهبودی وضعیت محل کاشت ریش و محل اهداکننده، باید چند روز زمان بگذرد. معمولا درد و التهابات اولیه در همان روزهای نخست از بین می‌روند. در اطراف هر فولیکول موی تازه کاشته‌شده، ممکن است پوسته‌های بسیار کوچکی ایجاد شوند. این پوسته‌ها بعد از گذشت چند روز از بین می‌روند. معمولا بعد از گذشت چند هفته، ریش‌های جدید شروع به ریزش می‌کنند که کاملا طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد.

تزریق بی حسی بعد از طراحی خط رویش ریش

توصیه ها

قبل از انجام روش‌های کاشت، رعایت برخی نکات از اهمیت بالایی برخوردار است. معمولا جراح دستورالعمل‌هایی را قبل از انجام جراحی به زیباجو ارائه می‌دهد. رعایت این دستورالعمل‌ها در کاهش عوارض احتمالی و افزایش موفقیت کاشت تاثیرگذار است. برخی از مراقبت‌های رایج قبل از انجام این روش به شرح زیر هستند:

  • 3 تا 7 روز قبل از جلسه کاشت، نباید نوشیدنی‌های الکلی و داروهای ضدالتهابی مصرف شوند.
  • مصرف داروهای حاوی آسپرین، 10 روز قبل از کاشت ممنوع است.
  • مصرف داروی فیناستراید یک روز قبل از کاشت ریش باید متوقف شود. این دارو تا 6 ماه بعد از کاشت هم نباید مصرف شود.
  • مصرف ویتامین C چند روز قبل از کاشت مو، باعث افزایش سرعت التیام پوست بعد از جراحی می‌شود.
  • روز جراحی نباید نوشیدنی‌های انرژی‌زا، کافئین‌دار و … مصرف شوند. این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خونریزی حین جراحی خواهند شد.

مراقبت‌ها

طبیعی است که برای دریافت نتایج بهتر، باید از ناحیه کاشته‌شده مراقبت‌های لازم صورت بگیرد. البته نباید مراقبت از ناحیه اهداکننده مو نادیده گرفته شود. معمولا پزشکان دستورالعملی را برای مراقبت در خانه به زیباجو ارائه می‌دهند. این دستورالعمل ممکن است شامل استفاده از برخی پمادهای موضعی یا آنتی‌بیوتیک‌ها و مسکن‌ها باشد. به طور کلی بعد از انجام کاشت ریش تا چند روز باید از فعالیت‌های زیر پرهیز شود:

  • قرارگیری مستقیم زیر نور خورشید،
  • استعمال دخانیات،
  • شنا کردن،
  • فعالیت شدید بدنی،
  • خاراندن پوست محل کاشت یا برداشت مو.

روند بیهوشی و مدت زمان جراحی

کاشت مو، روشی زمان‌بر است. ممکن است برخی زیباجویان برای پر کردن جای ریش خود به فولیکول‌های زیادی احتیاج داشته باشند. با همه این اوصاف نیازی به بی‌هوشی کامل وجود ندارد. برای پیوند ریش از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. بی‌حسی‌ به محل برداشت و کاشت تزریق می‌شوند. همچنین ممکن است آرام‌بخش نیز به زیباجو داده شود. این کار به آرامش او کمک زیادی می‌کند.

استفاده از بی‌حسی موضعی، ممکن است در نگاه اول کمی سخت و ناراحت‌کننده به‌نظر برسد، اما ایمنی بسیار بیشتری نسبت به بیهوشی عمومی دارد. در مورد مدت زمان جراحی هم بستگی به تعداد فولیکول‌های ناحیه اهداکننده متقاضی دارد. هر چقدر تعداد فولیکول‌ها بیشتر باشد، تعداد جلسات و به تبع زمان کاشت ریش هم افزایش پیدا خواهد کرد. به صورت کلی جراحی پیوند ریش کامل در یک جلسه، ممکن است تا 8 ساعت به طول بیانجامد. زمان دقیق روند جراحی بستگی به تعداد فولیکول‌ها و عوامل دیگر دارد.

کاشت ریش به روش FUE

عوارض و خطرات

موضوع مهم دیگر در خصوص عوارض جانبی کاشت ریش است. اغلب عوارضی که بعد از انجام کاشت مو یا ریش رخ می‌دهند، بعد از مدتی بهبود پیدا می‌کنند. در صورت رعایت کامل دستورالعمل‌ها، بهبودی سریع‌تر حاصل خواهد شد. برخی از رایج‌ترین عوارض این روش، عبارتند از:

  • درد
  • بی‌حسی
  • تورم
  • پوسته پوسته شدن
  • سرخی پوست

هر جراحی ممکن است در نهایت خطراتی را به همراه داشته باشد. با توجه به این که در پیوند ریش، بیهوشی عمومی وجود ندارد و اندازه برش‌ها هم کوچک هستند، خطرات زیادی فرد را تهدید نمی‌کنند. با این حال بهتر است کوچک‌ترین احتمالات را در مورد خطرات جدی گرفت. برخی از خطرات احتمالی بعد از کاشت ریش، عبارتند از:

  • شکست پیوند
  • جایگذاری ضعیف
  • خونریزی بیش از حد
  • عفونت بیش از اندازه
  • فولیکول موی عفونی یا ملتهب

اهمیت مهارت جراح

همانطور که اشاره شد، دو تکنیک رایج برای پیوند ریش وجود دارد. انتخاب این که کدام روش برای فرد مناسب‌تر است، برعهده جراح خواهد بود. به همین دلیل تجربه جراح اهمیت زیادی دارد. چرا که اگر جراح تجربه کافی نداشته باشد، روش نادرستی را برای کاشت ریش انتخاب خواهد کرد. انتخاب روش نامناسب، برابر است با عدم‌نتیجه‌گیری دلخواه.

پیوند ریش یکی از جراحی‌های حساس و پیچیده محسوب می‌شود. گرافت‌های مو باید در مکان‌ها و زوایای مناسب قرار بگیرند تا فرم طبیعی صورت حفظ شود. به همین دلیل به تجربه و مهارت بالا نیاز دارد. بهترین راه برای دستیابی به نتایج دلخواه، بهره‌گیری از جراح باتجربه و ماهر است. تحقیق قبل از انتخاب جراح اهمیت زیادی پیدا می‌کند. چرا که سهل‌انگاری در این مرحله، ممکن است عوارض و مشکلات زیادی برای متقاضی کاشت ریش به همراه داشته باشد.

هزینه کاشت ریش

هزینه کاشت یا پیوند ریش با توجه به عوامل مختلف، متفاوت خواهد بود. اولین عامل تاثیرگذار، تعداد موهای پیوندی است. هر چقدر تعداد گرافت‌های موی بیشتری پیوند داده شوند، هزینه کاشت نیز بیشتر خواهد شد. البته روش کاشت مو هم تاثیر مستقیمی در هزینه کلی دارد. علاوه‌بر این عواملی مثل تجهیزات به‌کار رفته، کادر درمان و … هم روی هزینه نهایی تاثیر می‌گذارند. به این عوامل، هزینه داروهای قبل و بعد از جراحی را هم اضافه کنید.

هزینه کاشت ریش در کلینیک تخصصی ایران بیوتی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان می باشد.

دریافت نوبت کاشت ریش

دریافت مشاوره تخصصی با پزشک مجرب همیشه پیشنهاد جذاب و مورد قبول مراجعین کلینیک ایران بیوتی بوده است. پیدا کردن راه حلی مناسب برای از بین بردن مشکلات شما، همراه با انتخاب بهترین روش درمان از مواردی است که در جلسه مشاوره تخصصی در مورد آن صحبت می شود. متخصصین کلینیک ایران بیوتی در طول هفته و در ساعات کاری آماده ویزیت مراجعین محترم می باشند. همچنین شما می توانید سوالات خود را با ارسال درخواست مشاوره بصورت آنلاین پرسیده و بهترین پاسخ را از پزشک مد نظر خود دریافت نمایید.

.

"*" زمینه های مورد نیاز را نشان می دهد

نام و نام خانودگی*
سوالات متداول
  • آیا محدودیتی برای پرکردن ریش وجود دارد؟

    طبیعی است که هر چقدر ریش‌ها پرتر باشند از نظر ظاهری بهتر خواهد بود. برای داشتن ریش‌های پر و انبوه، باید فولیکول‌های بیشتری برداشته شود. این موضوع باعث افزایش زمان و هزینه کاشت ریش خواهد شد. البته برای بالا بردن تعداد فولیکول‌های مو، ظرفیت ناحیه اهداکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر فولیکول‌های مو در ناحیه اهداکننده کافی نباشند، برای کاشت و پیوند ریش محدودیت به‌وجود می‌آید.

    کاشت ریش یکی از جراحی‌های حساس در زمینه زیبایی محسوب می‌شود. اغلب افرادی که دارای بانک موی مناسب هستند، اقدام به پیوند ریش می‌کنند. هدف از این کار بهبود نواحی خالی از ریش در صورت و در نهایت افزایش زیبایی ظاهری است. به طور کلی دو روش رایج در کاشت مو یا ریش وجود دارد که عبارتند از FUE و FUT. هر کدام از این روش‌ها دارای معایب و مزایای خاص خود هستند. تشخیص این که کدام روش برای زیباجو نتیجه بهتری دارد، برعهده جراح خواهد بود. پیوند مو در اکثر مواقع موفقیت‌آمیز است و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

    برای کسب نتیجه دلخواه پیدا کردن مرکزی معتبر را باید در اولویت قرار دارد. مرکز زیبایی ایران بیوتی واقع در تهران، مرکزی تخصصی در حوزه کاشت مو و سایر خدمات زیبایی است. در این مرکز از تجهیزات به‌روز در کنار کادری متخصص و باتجربه استفاده می‌شود که زیبایی را به چهره شما بازمی‌گردانند.

  • موهای کاشته‌شده بعد از چه مدت رشد می‌کنند؟

    در هر دو روش کاشت ریش، چیزی در حدود 3 تا 4 ماه طول می‌کشد تا فولیکول‌های کاشته‌شده در جای خود قرار بگیرند و شروع به رشد کنند. البته بعد از گذشت 4 ماه هم نمی‌توان به صورت قطعی در مورد موفقیت‌آمیز بودن کاشت نظر داد. اگر بعد از گذشت 9 ماه، موهای ریش کاملا سالم باشند، می‌توان گفت که جراحی با موفقیت انجام شده است.

    با وجود این که هر دو روش FUE و FUT ظاهر طبیعی و مناسبی برای صورت به‌وجود می‌آورند، اما ریش‌هایی که با روش FUT کاشته شده‌اند، معمولا پرتر به‌نظر می‌آیند. دلیل این امر استفاده از روش برش نواری در FUT است که فولیکول‌های بیشتری برداشته می‌شود.

دیدگاه ها
نام و نام خانوداگی
متن پیام
جستجو