کاشت مو به روش Super FUE
شروع کاشت موی مدرن از دههی ۱۹۹۰ میلادی آغاز شد؛ یعنی زمانی که پژوهشگران و جراحان فعال در حوزهی کاشت مو، روشی تحت عنوان کاشت مو با واحدهای فولیکولی را ابداع کردند. تا پیش از ابداع این تکنیک، برای کاشت مو از گرافتهای بزرگی استفاده میشد که ظاهری غیرطبیعی و اصطلاحاً عروسکی ایجاد میکردند. اما گرافتهای تکنیک جدید، در حد یک میلیمتر بود و این امکان را در اختیار جراح قرار میداد تا به زیبایی خط رویش جدید را طراحی کند.
اولین تکنیکی که از کاشت مو با واحدهای فولیکولی استفاده میکرد، کاشت مو به روش FUT بود. در این روش برشی در پشت سر ایجاد و نواری از پوست برداشت میشود. سپس این نوار در زیر میکروسکوپ قرار میگیرد تا واحدهای فولیکولی استخراج و آمادهسازی شوند. مشکل تکنیک FUT تهاجمی بودن آن است. چرا که برداشت نوار پوستی با خونریزی همراه بوده و نیاز به بخیه زدن دارد. عوارض این روش بیشتر و دورهی بهبودی آن نیز طولانیتر است.
کمی بعد از ابداع روش FUT، جراحان برای رفع مشکل تهاجمی بودن این روش، تکنیک دیگری را توسعه دادند که در ایران با نام FIT و در دنیا با نام FUE شناخته میشود. در این روش برای برداشت فولیکولها از تیغ جراحی بسیار کوچکی به نام پانچ استفاده میشود که کمتر از یک میلیمتر قطر دارد. در روش FIT دیگر خبری از زخم، خونریزی و بخیه نیست و عوارض و مدت بهبودی بسیار کمتراند.
مشکل تهاجمی بودن روش FUT برطرف شد؛ اما روش FIT هم معایبی داشت، از جمله طولانی بودن زمان جراحی، افزایش خطای استخراج فولیکولها، کیفیت پایین گرافتها و احتمال بیشتر برداشت فولیکولهای حساس به ریزش مو. برای رفع این مشکلات، روشهای جدیدتری ابداع شدند که کاشت مو به روش Super FUE از جملهی آنها است. سایر روشهای مدرنتر کاشت مو مانند روشSUT و روش میکروگرافت است.
با پیشرفتهای زیادی که در حوزهی کاشت مو انجام شده، روشهای متنوعی برای کاشت مو وجود دارد. هر کدام از این روشها مزایا و معایبی دارند و ممکن است برای فردی مناسب یا نامناسب باشد. به همین جهت میگوییم نمیتوان یک روش کاشت مو را به عنوان روشی ایدهآل و مناسب برای همه معرفی کرد. کاشت مو به روش Super FUE همانند سایر روشها مزایا و معایبی دارد که در ادامه مفصل راجبشان صحبت کردهایم. اما اگر بخواهیم برتریهای این روش را خیلی خلاصه بررسی کنیم، این گونه است:
- روشی با حداقل تهاجم، کمترین عوارض و دورهی بهبودی کوتاه،
- بدون نیاز به ایجاد برش و بخیه زدن و بدون خونریزی،
- استفاده از اسکن کامپیوتری برای یافتن مقاومترین و بهترین فولیکولها،
- کاهش زمان جراحی که منجر به کاهش زمان بیرون ماندن گرافتها از بدن و راحتی بیشتر متقاضی کاشت مو میشود،
- کاهش خطای جراحی و افزایش گرافتهای سالم برای کاشت در روند استخراج.
مراحل کاشت مو به روش Super FUE
مرحله اول: اسکن و آنالیز
اولین مرحله در روش Super FUE اسکن و آنالیز وضعیت ریزش مو و میزان تراکم بانک مو است. ابتدا سر شما توسط دستگاه پیشرفتهای تصویر برداری میشود تا وسعت طاسی و تعداد فولیکولهای مورد نیاز برای کاشت مو تعیین شود. سپس با استفاده از اطلاعات دستگاه تصویربرداری، خط رویش جدید با استناد به استانداردهای کاشت مو جهانی طراحی شده و با توجه به تعداد گرافتهای مورد نیاز ترسیم میشود.
تصویربرداری حرفهای در روش Super FUE اطلاعات بسیار ارزشمندی در اختیار جراح قرار میدهد که از جملهی آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تعیین تعداد فولیکولهای قابل برداشت به طور بهینه و به نحوی که باعث خالی شدن بانک مو نشود.
- یافتن بهترین گرافتها برای کاشت مو یعنی آنهایی که چند ریشهای هستند و صخامت مناسبی دارند.
- بررسی ویژگیهای بافتی پوست سر از نظر رطوبت، نرمی یا سفتی و چربی که در زمان برداشت فولیکولها بسیار مهماند.
- اندازهگیری عمق ریشهی مو برای استخراج بهتر فولیکولها بدون آسیب دیدن بافتهای سازندهی مو.
- بررسی وضعیت خونرسانی و عروق خونی زیر پوستی برای پیشگیری از ایجاد اسکار یا نکروز پوست.
- مشخص کردن میزان موهای سفید و سیاه بانک مو برای برداشت حداکثری موهای تیرهتر
- معاینهی پوست سر از نظر بیماریهای عفونی، قارچی و پوستی.
مرحله دوم: برداشت فولیکولها
در این مرحله پزشک جراح با استفاده از تکنولوژی تزریق بدون سوزن، پوست سر شما را بیحس میکند. در سایر روشها برای تزریق داروی بیحسی از سرنگ استفاده میشود که میتواند کمی دردناک باشد و به فولیکولها آسیب بزند.
همانطور که اشاره کردیم، در تکنیکهای برپایه روش FIT از تیغ جراحی کوچکی به اسم پانچ استفاده میشود. اندازهی قطر این تیغ بین ۰.۵ تا ۱ میلیمتر متغیر است. در مرحلهی برداشت، با توجه به اسکن و آنالیز انجام شده در مرحلهی قبل، جراح شروع به ایجاد سوراخهای کوچک میکند. این سوراخها فولیکول از بافتهای اطرافش جدا میکند. سپس با استفاده از انبرک کوچکی، فولیکول را از پوست سر خارج میکند. خونریزی ناشی از ایجاد این سوراخها در حد یک قطره است و اصلاً دردی ندارد.
با توجه به این که در مرحلهی قبل اسکن دقیقی از سر متقاضی کاشت مو انجام میشود، عمق و زاویهی ایجاد سوراخها به خوبی تعیین میشود. به همین دلیل امکان آسیب دیدن فولیکولها در روند جراحی، تا حد چشمگیری کاهش مییابد.
مرحله سوم: آمادهسازی و کاشت گرافتها
تیم درمانی فولیکولهای استخراج شده را در زیر میکروسکوپ قرار داده و آن را برای کاشت آماده میکنند. در این مرحله برای نگهداری فولیکولها و جلوگیری از آسیب دیدن آنها در خارج از بدن، از سلولهای بنیادی متقاضی کاشت استفاده میشود. قبل از شروع کاشت مو، مقدار کمی از شما خون میگیریم و سلولهای بنیادی خون را با استفاده از دستگاهی پیشرفته جدا میکنیم تا برای نگهداری فولیکولها از آن استفاده کنیم.
در همهی روشهای کاشت موی مدرن، برای مرحلهی کاشت از تکنیک یکسانی استفاده میشود. در این مرحله جراح بار دیگر به کمک تیغ جراحی استاندارد سوراخهای کوچکی در ناحیهی گیرنده ایجاد و گرافتها را درون آنها قرار میدهد. مرحلهی کاشت مو به روش Super FUE بدون نیاز به برش و بدون درد است، پس از این بابت نگران نباشید.
مزایای روش Super FUE
۱. کمتهاجمی و بدون نیاز به بخیه
روش Super FUE و تمامی روشهایی که بر اساس روش FIT انجام میشوند (مانند SUT، Micro FIT و BHT) تکنیکهایی با حداقل تهاجم هستند. در این روشها برخلاف روش FUT نیازی به برش نواری در پشت سر نیست؛ پس از خونریزی، زخم و بخیه هم خبری نخواهد بود.
۲. احتمال کم عوارض جانبی و بهبودی سریع
کاشت مو در کل یک عمل جراحی محسوب میشود و تمام جراحیها، خطرات و عوارض احتمالی خاصی دارند. در روش FUT خطراتی مانند ایجاد اسکار، ایجاد زخمهای گوشتی، بیحس شدن طولانی مدت پوست و دردهای ماندگار در ناحیهی بانک مو وجود دارد. احتمال وقوع این عوارض در روش Super FUE تقریباً صفر است.
بعد کاشت مو به روش Super FUE خبری از درد، خونریزی و موارد مشابه نخواهد بود. مراقبتهای بعد از عمل سادهتر از روش FUT هستند و سرعت بهبود سوراخهای ایجاد شده بسیار بیشتر است. محدودیتهایی نظیر پرهیز از ورزشهای سنگین که در روش FUT شاهد آن هستیم، در مورد روش Super FUE وجود ندارد.
۴. امکان برداشت موهای نازک
در روش Super FUE دست جراح برای انتخاب موها از نواحی مختلف سر، باز است. در روش FUT جراح مجبور است که فقط از موهای موجود در نوار پوستی استفاده کند. این موها معمولاً ضخیم و چند ریشهای هستند؛ به همین دلیل طبیعیسازی و زیباسازی خط رویش که موهایی نازکتر دارد، کمی دشوار است. در روش Super FUE این محدودیت را نداریم.
۵. مناسب برای کسانی که پوست سر سفتی دارند
خاصیت کشسانی پوست سر در کاشت مو اهمیت زیادی دارد. اگر پوست سر شما به دلیل کاشت موی قبلی، موارد ژنتیکی یا به علت ورزشهای سنگین انعطاف پذیری کمی داشته باشد، نمیتوانید از روش FUT استفاده کنید و باید به سراغ روشهایی مانند Super FUE، FIT، SUT و MFIT بروید.
۶. کاهش احتمال آسیب دیدن فولیکولها
برداشت و آمادهسازی فولیکولها در روش FIT بسیار زمانبر است. به همین دلیل گرافتها مدت زمان بیشتری را در خارج بدن سپری میکنند. به علاوه فولیکولها در طی فرآیند برداشت در تماس مستقیم با ابزارهای جراحی هستند که احتمال آسیب دیدن آنها را بیشتر میکند. اسکن و آنالیز دقیق در کنار استفاده از ابزارها و دستگاه پیشرفته در روش Super FUE، احتمال آسیب دیدن فولیکولها را به شکل چشمگیری کاهش میدهد.
۸. سرعت بیشتر و رفع محدودیت برداشت گرافت
تکنیک نگهداری بهتر فولیکولها، کاهش زمان بیرون ماندن آنها از بدن و اسکن دقیق از جمله ویژگیهای روش Super FUE هستند که باعث رسیدن به تراکمهای بیشتر میشوند. هرچه سرعت جراحی بیشتر و محدودیت برداشت گرافتها کمتر باشد، تراکم بیشتری حاصل میشود.
هزینه کاشت مو به روش SFUE Plus
هزینه کاشت مو به روش SUPER FUE در کلینیک کاشت موی ایران بیوتی با ۱۴ سال سابقهی کار و بیش از ۷ هزار کاشت موی موفق، بین 15 تا 20 میلیون تومان است. این هزینه بسته به روش استفاده شده، تعداد گرافتها، زمانی که جراحی طول میکشد و سایر موارد، متغیر است. به طور کلی روش Super FUE از روشهای FIT و FUT گرانتر و قیمتی تقریباً یکسان با روشهای میکروگرافت و Micro FIT دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینهی کاشت مو میتوانید با ما در تماس باشید.
- خط ویژه : ۲۲۰۰۳۲۳۳ – ۰۲۱
- مشاور : ۴۰۰۲ ۹۴۰ ۰۹۱۲
کاشت مو به روش SUT چیست ؟ روش SUT کمی بعد از روش FIT ابداع شد و برپایهی آن انجام میشود. این روش از تکنیک انتقال واحدهای فولیکولی (فولیکولار یونیت) بهره میبرد. روش SUT کم تهاجمی است. یعنی بدون درد، خونریزی، ایجاد...
کاشت مو به روش FUT در یک نگاه تا پیش از ابداع روش FUT، برای کاشت مو از روشی به نام «پیوند دستهای» استفاده میشد. این روش که در سال ۱۹۵۲ ابداع شده بود، تا حدود ۵۰ سال بعد اصلیترین روش کاشت...
کاشت مو به روش FUE چیست ؟ روش FUE یا به اختصار از واژگان Follicular Unit Extraction تشکیل شده است. همانطور که از نام روش پیداست، اساس کار بهصورت جداسازی فولیکولها و پیوند زدن آنها به نقطه دیگر است. واحدهای فولیکولی گرافت...
ابداع روش HRT اولین تلاشها برای کاشت موی مصنوعی به سال ۱۹۳۰ باز میگردد. در آن سالها، دکتر ساساگاوا جراح ژاپنی اقدام به کاشت مو با استفاده از موهای بریده شدهی طبیعی کرد. با این حال روش ابداعی او مورد اقبال عمومی...
کاشت مو به روش BHT در یک نگاه کاشت مو به روش BHT تا پیش از ابداع روش انتقال واحدهای فولیکولی ممکن نبود. اولین روشی که از انتقال واحدهای فولیکولی استفاده میکرد، روش کاشت مو FUT بود که به کاشت نواری هم...