روش های کاشت مو

کاشت مو به روش BHT | هزینه، عوارض و مراقبت ها

کاشت مو به روش BHT بیشتر برای افرادی استفاده می‌شود که بانک موی ضعیفی دارند. در این روش می‌توان از موهای ریش یا موهای بدن (معمولاً ناحیه‌ی سینه) برای کاشت مو استفاده کرد. برای پیوند موهای بدن در روش BHT از تکنیک FUE استفاده می‌شود. در این روش برای برداشت مو، جراح سوراخ‌های کوچکی روی پوست ایجاد کرده و فولیکول‌ها را استخراج می‌کند. به همین جهت این روش بدون درد، خونریزی و بخیه است. البته به غیر از تکنیک FUE، می‌توان از تکنیک Micro SUT هم برای کاشت مو با استفاده از موهای بدن بهره برد. در کاشت مو به روش SUT برداشت موها با استفاده از دستگاه انجام می‌شود. این دستگاه سرعت و کیفیت کاشت مو را بهبود می‌بخشد.

کاشت مو به روش BHT در یک نگاه

کاشت مو به روش BHT تا پیش از ابداع روش انتقال واحدهای فولیکولی ممکن نبود. اولین روشی که از انتقال واحدهای فولیکولی استفاده می‌کرد، روش کاشت مو FUT بود که به کاشت نواری هم معروف است. تا پیش از FUT، کاشت مو به صورت دسته‌ای انجام می‌شد. گرافت‌ مو در روش دسته‌ای حاوی ۵ یا ۶ فولیکول بودند و ظاهری غیرطبیعی ایجاد می‌کردند.

همانطور که اشاره کردیم، برای برداشت و کاشت موهای بدن از روش FUE استفاده می‌شود. در این روش برای برداشت موها، سوراخ‌های کوچکی ایجاد و فولیکول استخراج می‌شود. در سمت مقابل و در روش FUT برای برداشت موها، نواری از پوست برداشت می‌‌شود. این کار نیاز به ایجاد زخمی نسبتاً عمیق در پوست دارد و با خونریزی همراه است. بعد از برداشت هم باید پوست ناحیه‌‌ی برداشت‌ را بخیه زد.

مشکل تهاجمی بودن روش FUT با ابداع کاشت مو به روش FIT یا همان FUE برطرف شد. به علاوه جراح در روش FUE آزادی عمل بیشتری دارد، یعنی می‌تواند از هرجایی فولیکول‌ها را استخراج کند. ولی در روش FUT تنها می‌توان فولیکول‌ها را از نوار پوستی برداشت شده از پشت سر استخراج کرد. پس امکان برداشت موها از بدن با ابداع روش FUE، میسر شد.

کمی بعد از روش FUE، کاشت مو با استفاده از دستگاه یا همان روش SUT رواج پیدا کرد. این دستگاه در ابتدا نقایصی داشت ولی امروزه به یکی از بهترین و بهینه‌ترین روش‌های کاشت مو تبدیل شده است. بسته به نیاز شما و صلاح‌دید جراح، برای کاشت مو به روش BHT می‌توان از تکنیک SUT نیز بهره برد.

پیش از این که این روش را با جزئیات برای شما توضیح دهیم؛ بیایید نکات کلیدی آن‌ را مرور کنیم.

  • کاشت مو با استفاده از موهای بدن به روش انتقال واحد‌های فولیکولی (فولیکولار یونیت) انجام می‌شود.
  • تکنیک‌های کاشت مو که در روش BHT مورد استفاده قرار می‌گیرند شامل تکنیک FUE و SUT است.
  • کاشت مو به روش BHT بدون درد، خونریزی و بخیه بوده و جزو روش‌های غیرجراحی محسوب می‌شود.
  • برای کاشت، موهایی از بدن گزینش می‌شوند که به شکل و ضخامت موهای سر نزدیک باشند.
  • برداشت فولیکول‌ها از ریش، از ناحیه‌ی زیر فک صورت می‌گیرد تا زیبایی چهره‌ی شما لطمه نخورد.
  • از روش BHT برای افزایش تراکم، جبران بانک موی ضعیف و عمل‌های کوچک مثل کاشت ریش یا ابرو استفاده می‌شود.
  • برداشت و کاشت فولیکول‌ها به کمک سوراخ‌های بسیار کوچک (در حد ۱ میلی‌متر) انجام می‌شود.
  • خطرات روش BHT در حدی نادراند که می‌توان گفت این روش کاملاً بی‌خطر است.

 

مراحل کاشت مو به روش BHT

مرحله‌ی اول: برداشت

پس بی‌حسی موضعی، در گام اول جراح با استفاده از تیغ استاندارد، سوراخ‌های بسیار کوچکی در ناحیه‌ی برداشت ایجاد می‌کند. قطر این سوراخ‌ها در حد یک میلی‌متر یا کمتر بوده و خونریزی در حد یک قطره دارند. به این ترتیب فولیکول از بافت‌های مجاور جدا می‌شود. ناحیه‌ی برداشت می‌تواند در صورت (ریش زیر فک)، قفسه سینه، پشت و حتی ران‌ها باشد. البته موهای ریش و ناحیه‌ی سینه مناسب‌تر هستند و احتمال موفقیت کاشت‌شان بیشتر است. به همین دلیل به ندرت از موهای پشت و ران‌ استفاده می‌شود.

بعد از جداسازی فولیکول، جراح با استفاده از انبرکی کوچک، واحد فولیکولی را استخراج کرده و درون مایع ویژه‌ی نگهداری قرار می‌دهد.

مرحله‌ی دوم: آماده‌سازی

تیم درمانی فولیکول‌های استخراج شده را در زیر میکروسکوپ قرار داده و آن را برای کاشت آماده می‌کنند.

مرحله‌ی سوم: کاشت

در همه‌ی روش‌های کاشت موی مدرن، برای مرحله‌ی کاشت از تکنیک یکسانی استفاده می‌شود. در این مرحله جراح بار دیگر به کمک تیغ جراحی استاندارد سوراخ‌های کوچکی در ناحیه‌ی گیرنده ایجاد و گرافت‌ها را درون آن‌ها قرار می‌دهد.

مزایای روش BHT

مزایای روش BHT با تکنیک مادر، یعنی روش FIT یکسان است. البته اگر از کاشت مو SUT استفاده شود؛ مزایای دیگری هم افزوده می‌شود که این‌ها را نیز در ادامه بررسی کرده‌ایم.

۱. کم‌تهاجمی و بدون نیاز به بخیه

در روش BHT برخلاف روش FUT نیازی به ایجاد زخم و برداشت نوار پوستی نیست. خونریزی حاصل ایجاد سوراخ‌های ریز در حد یک قطره بوده و نیازی به بخیه ندارند.

۲. احتمال کم عوارض جانبی

با وجود پیشرفت‌های فراوان و کم‌تهاجمی شدن روش‌ها، کاشت مو هنوز یک عمل جراحی محسوب می‌شود. تمام عمل‌های جراحی عوارضی محتمل دارند؛ مانند عفونت‌ها، خونریزی شدید و ایجاد لخته‌های خونی در بدن. این موارد بسیار نادر هستند و احتمال رخدادشان در روش BHT بسیار کم است. بیشتر عوارض جانبی شدید کاشت مو ناشی از استفاده از ابزارهای نامناسب و تجربه‌ی کم پزشک جراح است. لذا در انتخاب مرکز کاشت مو دقت کرده و اعتبار مراکز مد نظر خود را به خوبی بررسی کنید.

کلینیک کاشت موی ایران بیوتی با ۱۴ سال سابقه‌ی کار و حدود ۸۰۰۰ کاشت موی موفق، یکی از معتبرترین مراکز کاشت موی ایران به شمار می‌رود. جراحان ماهر، کادر درمانی مجرب و ابزارهای جراحی به روز از ویژگی‌های مرکز ایران بیوتی هستند.

۳. دوره‌ی بهبودی کوتاه و آسان‌تر

عوارض طبیعی کاشت مو مانند درد، خونریزی، ورم و موارد این چنینی در کاشت مو به روش BHT وجود ندارند یا بسیار محدود هستند.

۴. کیفیت بالای گرافت‌ها

منظور از کیفیت گرافت، میزان مقاومت فولیکول‌های مو نسبت به ریزش است. موهای بدن و صورت تا حد زیادی به ریزش مقاوم‌اند؛ لذا از کیفیت لازم برخوردارند. البته به دلیل تفاوت‌های بافتی و ژنتیکی فولیکول‌های بدن با فولیکول‌های سر، محدودیت‌هایی در روش BHT وجود دارد که در ادامه بررسی کرده‌ایم.

نمونه کاشت مو به روش FIT
نمونه کاشت مو به روش FIT

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. با سلام من درخواست کاشت مو با فقط با روش BHT را دارم چون قبلا با روش FIT عمل داشتم دیگر حاضر به عملی جز این نیستم در صورتی که توانایی فقط این روش دارید تماس بگیرید ۰۹۱۲۲***۵۵۲

    1. سلام وقت شما بخیر

      امکان اینکه بدون برداشت از بانک موی سر و فقط با برداشت از بدن کاشت موی طبیعی انجام داد وجود ندارد.
      روش BHT مناسب کسانی است که از حداقل بانک موی مناسب در پشت سر برخوردار هستند و قصد افزایش تراکم و ایجاد سطح پوشش بیشتری در مناطق طاس سر خود می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *