تهران ، شریعتی، پایین تر از حسینیه ارشاد
۰۲۱-۲۲۰۰۳۲۳۳
شستشوی ابروها بعد از کاشت

نحوه شستشوی صورت و استحمام بعد از کاشت ابرو

نویسنده: ایران بیوتی دسته بندی : مقالات کاشت ابرو

کاشت ابرو مناسب‌ترین راهکار برای ترمیم ابروهای ریخته شده و برطرف کردن مشکلات ناشی از کم پشتی ابرو است. کاشت ابرو یک تکنیک کاملا طبیعی و دائمی است که ابروهایی پرپشت و خوش حالت را در اختیار شما قرار می‌دهد. با این حال دوره نقاهت کاشت ابرو نیز مثل هر عمل دیگری به یک سری مراقبت‌ها و اقدامات احتیاج دارد تا هم عوارض سخت و جبران پذیر را تجربه نکنید و هم نتیجه دلخواه را از این روش دریافت کنید. شستشو ابروها و استحمام بعد از کاشت ابرو یکی از مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از کاشت است که بسیاری از زیباجویان در مورد آن سوال دارند.

در ادامه نکات ساده ای که در این رابطه به کوتاه شدن دوره نقاهت و دریافت نتایج مطلوب کمک می‌کند اشاره می‌کنیم.

آیا شستشو صورت بعد از کاشت ابرو ضروری است؟

یکی از موارد مهمی که در جلوگیری از بروز عوارض بعد از کاشت ابرو جلوگیری می‌کند، شستشو و تمیز کردن ناحیه تحت درمان با استفاده از شستشو منظم است. بنابراین شستن صورت بعد از کاشت ابرو ضروری و بسیار حائز اهمیت است. علاوه بر این شستشو صحیح صورت به بهبود سریع‌تر زخم‌های ایجاد شده در ابرو و ترمیم ابروها کمک می‌کند. اما هر نوع شستشو بعد از کاشت امکان‌پذیر نیست و باید اصول، زمان و نکات صحیح آن را رعایت کنید. معمولا توصیه می‌شود در روزهای اولیه بعد از کاشت یعنی 48 ساعت اول از مرطوب شدن و شستشو صورت خودداری کنید.

در روزهای اول برای شستن سایر قسمت‌های صورت می‌توانید مثل حالت عادی عمل کنید اما شستشو ابروها متفاوت است. شما نمی‌توانید تا چند هفته از مواد آرایشی و بهداشتی یا شوینده‌ها برای شستشو صورت استفاده کنید. بلکه باید ژل مخصوص شستشوی صورت را روی پد آرایشی بریزید و به آرامی روی پوست خود بکشید. بهتر است هیچ مایعی با فولیکول‌های ابرو تماس پیدا نکند.

نحوه شستشوی صحیح ابروها پس از کاشت ابرو

معمولا بعد از کاشت ابرو زخم‌های بسیار کوچکی در ناحیه ابرو ایجاد می‌شود که بسیار حساس است و نباید هیچگونه فشار یا ضربه‌ای به آنها وارد شود؛ چرا که درست زیر زخم‌ها فولیکول‌های تازه کاشته شده و آسیب پذیر قرار دارند. بنابراین باید ابروها را به آرامی شستشو دهید و از ماساژ دادن ابرو بپرهیزید. توجه داشته باشید که به دلیل دشواری‌های احتمالی شستشو ابرو، نباید نسبت به آن بی‌دقتی کنید و شستشو روزانه را فراموش کنید.

3 تا 5 روز بعد از کاشت ابرو می‌توانید از شوینده‌های ملایم مثل شامپو بچه یا مایع مخصوص شستشو صورت استفاده کنید. به این منظور باید مقداری شامپو را داخل کاسه آب بریزید و آن را ترکیب کنید تا کف ایجاد شود. سپس با یک پد نرم یا گاز استریل کف را به آرامی روی ابروها بکشید. این شستشو باید آنقدر آرام باشد که زخم‌ها کنده نشوند و هیچ فشاری احساس نکنید. در نهایت پس از دو هفته می‌توانید به صورت عادی صورتتان را بشویید و ابروها را به آرامی شستشو دهید.

نحوه شستن ابروها بعد از کاشت ابروی طبیعی

نحوه صحیح استحمام بعد از کاشت ابرو

بهترین حالت برای استحمام بعد از کاشت ابرو این است که ابتدا وضعیتتان توسط پزشک مشخص شده و سپس بر اساس توصیه‌های پزشک اقدام به شستشو نمایید. معمولا پزشکان به زیباجویان توصیه می‌کنند که دوش گرفتن بعد از سه روز از گذشت کاشت ابرو منعی ندارد.

مهم‌ترین نکته‌ای که برای حمام کردن بعد از کاشت ابرو باید مد نظر داشته باشید، پرهیز از عجله است. بهتر است تا زمان بهبود کامل تورم و التهاب ناشی از جراحی صبر کنید؛ حتی اگر این بهبود یک هفته به طول بیانجامد. پس از این مدت می‌توانید مثل قبل حمام کنید اما برای شستشو صورت باید نکات گفته شده در قسمت قبل را رعایت کنید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم برای استحام حتما از پزشک خود دستورالعمل بگیرید و خودسر هیچ کاری انجام ندهید.

نکات مهمی که قبل از شستشو باید بدانید

برای اینکه شستشو ابروها بعد از کاشت ابرو را به درستی انجام دهید، توصیه می‌کنیم نکات زیر را رعایت کنید:

  • 2 تا 3 روز بعد از کاشت ابرو سعی کنید از شستن صورت خودداری کنید.
  • در صورتی که پزشک اجازه شستشو ابروها بعد از 3 روز را داد، بهتر است حتما با شوینده ملایم و به آرامی ابروها را شستشو دهید.
  • پس از هر بار شستشو ابروها، آنها را با استفاده از پماد آنتی باکتریال چرب کنید تا از خشک شدن پوست جلوگیری کرده و به بهبود سریع تر زخم کمک کنید.
  • پوسته شدن ابروها مانعی برای شستشو آنها ایجاد نمی‌کند و شما می‌توانید به راحتی ابروهایتان را حتی بعد از پوسته شدن شستشو دهید.
  • در صورتی که تعریق باعث مرطوب شدن ابروها شده، سریع‌تر آن را با استفاده از آب شستشو دهید.

ویژگی‌ شوینده مناسب شستشو ابروها بعد از کاشت ابرو

 انتخاب شوینده یا شامپو مناسب برای شستشو ابروها بعد از کاشت بسیار حائز اهمیت است.  شامپو مورد استفاده باید به گونه‌ای باشد که علی رغم شستشو کامل ابروها، آسیبی به آنها وارد نکند. بسیاری از افراد توصیه می‌کنند به دلیل عدم وجود مواد شیمیایی مضر یا حساسیت زا در شامپو بچه، از این شامپوها استفاده کنید. این راه حل تا حدودی درست است اما اگر پزشک شامپو دیگری را توصیه می‌کند بهتر است آن را در اولویت قرار دهید. استفاده از شامپو نامناسب ممکن است باعث آسیب به ابروها و زخم روی پوست شده یا اینکه با خشک شدن پوست زمان بهبود را به تعویق بیاندازد.

تاریخ انتشار : 1403-07-22
سوالات متداول
  • درجه حرارت مناسب آب هنگام شستشو ابروها چقدر است؟

    قبل از هر چیز باید بگوییم که نباید از آب پرفشار برای شستن ابروها به خصوص در روزهای ابتدایی بعد از کاشت ابرو استفاده کنید. همچنین لازم است دمای آب را به خوبی تنظیم کنید تا مانع از آسیب به فولیکول‌های تازه کاشته شده شوید. شستشو ابرو با آب سرد ممکن است بخشی از میکروب‌ها را به جای بگذارد و شستشو با آب داغ نیز ممکن است به ابروها آسیب وارد کند. به همین دلیل می‌بایست تا حد امکان سعی کنید از آب ولرم برای شستن صورت و ابرو بعد از کاشت استفاده کنید.

  • آیا نحوه شستشو و استحمام بعد از کاشت ابرو با کاشت مو متفاوت است؟

    بعد از کاشت ابرو یا مو باید به گونه‌ای نحوه صحیح شستشو را رعایت کنید که هیچ آسیبی به فولیکول‌های تازه کاشته شده وارد نکنید. همچنین باید به خوبی پوست را از چربی، شوره، لخته خون و میکروب‌ها پاک کنید تا از عفونت جلوگیری کنید. اگرچه شستشو بعد از هر دو  روش تقریبا مشابه است اما استحمام به طور کامل متفاوت خواهد بود. معمولا شستن موها بعد از کاشت با حساسیت بیشتری همراه خواهد بود.

  • آراستگی ابروها بعد از کاشت چگونه است؟

    در هفته‌های اول بعد از کاشت ابرو باید از برداشتن یا رنگ کردن ابروها خودداری کنید و به هیچ وجه از موچین برای اصلاح ابرو استفاده نکنید. توجه داشته باشید که بلافاصله بعد از کاشت نباید انتظار مشاهده کامل نتایج را داشته باشید و به مرور نتیجه نهایی را مشاهده می‌کنید.

  • چند بار در روز باید ابروها را شستشو دهیم؟

    تعداد دفعات شستشو ابروها به سطح و میزان آلودگی آنها بستگی دارد اما به طور کلی توصیه می‌شود که حداقل روزی یکبار بعد از کاشت ابرو آنها را شستشو دهید.

مطالب پیشنهادی

لیستی از مطالب که شاید شما بپسندید

دیدگاه ها
نام و نام خانوداگی
متن پیام
جستجو