بهترین روش کاشت مو چیست ؟
انتخاب یک روش صرف اینکه جدیدترین روش کاشت موی دنیا یا بومی شده در ایران باشد کاملا اشتباه هست. شاید با جستجوی زیاد در اینترنت به روش کاشت موی FUE به عنوان بهترین روش کاشت مو در جهان برسید، اما آیا واقعا این روش بهترین روش کاشت مو است؟ اگر شرایط برای انجام این روش مهیا نباشد یا متقاضی کاشت مو فرصت انجام کار برای دو روز کامل را نداشته باشد باز هم می توان از این روش به عنوان بهترین روش کاشت مو نام برد؟
با کمی جستجو شاید تصمیم بگیرید کاشت مو به روش SUT یا FIT را به عنوان بهترین روش کاشت مو در ایران انتخاب کنید. بازم هم باید از خود سوالات قبلی را بپرسید. حتی در مورد روش SUT اگر تبحر کافی در کار با دستگاهی که وظیفه برداشت فولیکول های مو را دارد نباشد بیشترین میزان آسیب به گرافت های مو توسط این روش انجام می شود. ما برای اینکه تصمیم درست و انتخاب کاملی برای کاشت موی خود داشته باشید همه روش های استاندارد حال حاضر دنیا را جهت انتخاب بهترین روش کاشت مو بررسی کرده ایم.
کاشت مو به روش FUE
روش FUE تحولی بزرگ در حوزه کاشت مو محسوب میشود. در این تکنیک مراحلی مانند برش در بانک مو و بخیه حذف شده و میزان خونریزی در عمل کاشت مو به حداقل رسیده است. استخراج فولیکولهای پیوندی در روش FUE به صورت مجزا انجام میشود. به همین دلیل زمان لازم برای انجام این عمل طولانیتر است. فولیکولهای پیوندی استخراجشده معمولا حاوی ۱ تا ۵ تار مو هستند. اولین تکنیک در کاشت مو با نام FUT شناخته میشد که در آن برای پیوند مو به برش نواری از پشت سر متکی بودیم. اما در روش FUE برداشت و استخراج موها بهصورت واحدی انجام میشود. پس نیازی به برش و بخیه در بانک مو وجود ندارد.
شرکت در جلسه مشاوره، برنامهریزی برای عمل، انجام دستورالعملهای قبل از کاشت، بیحسی موضعی، استخراج گرافتها، آمادهسازی فولیکولهای پیوندی و در نهایت کاشت تارهای مو مراحل مختلف این جراحی زیبایی هستند. فراموش نکنید که این عمل بین ۴ تا ۸ ساعت طول خواهد کشید.
مزایا و معایب
هر عمل زیبایی با مجموعهای از مزایا و معایب همراه است. انتخاب بهترین تکنیک زمانی امکانپذیر است که فرد از عوارض کاشت مو و معایب آن آگاهی داشته باشد. باید بدانید که مزایا و معایب روشهای کاشت مو در مقایسه با سایر روشها تعیین میشود. اما استفاده از مهارت و تجربه جراح مجرب و انجام جراحی در کلینیکهای معتبر نقش مهمی در افزایش مزایای عمل زیبایی و کاهش معایب و عوارض احتمالی آن دارد.
- روشی کم تهاجمی، بدون درد و خونریزی،
- برشهای کوچک برای استخراج فولیکولهای پیوندی،
- امکان استخراج موهای ظریف،
- قابلیت دستیابی به تراکم بسیار بالا در موها بعد از کاشت،
- عدم ایجاد جای زخم و اسکار در بانک مو،
- امکان استخراج مو از نواحی مختلف بدن،
- عدم احساس درد و ناراحتی بعد از کاشت مو،
- رابطه مستقیم بین کیفیت گرافتهای پیوندی و مهارت و تجربه جراح،
- زمان طولانی بیرون ماندن گرافتهای پیوندی،
- تراشیدن کامل بانک مو،
- سرعت کم استخراج و پیوند مو،
بعد از جراحی، فرد درد و ناراحتی خفیفی در ناحیه استخراج و پیوند مو احساس میکند. ایجاد لخته خون در محل کاشت و استخراج طبیعی است که چند روز بعد از عمل کاملاً برطرف میشود. برای پیشگیری از عفونت استفاده از یک پانسمان سبک ضروری خواهد بود. دوره نقاهت حدود دو هفته طول میکشد. در این دوره قرارگیری سر در معرض نور خورشید، آلایندهها و حمام آب داغ یا شنا در استخرهای عمومی ممنوع است. برای انجام فعالیتهای ورزشی باید با پزشک خود صحبت کنید. نتیجه نهایی عمل نیز حدود ۱۲ ماه بعد از عمل قابل مشاهده است، اما رویش موها با گذشت ۳۰ روز آغاز میشود.
کاشت مو به روش Micro SUT
تفاوت اصلی این روش با تکنیکهای FUE و FUT این است که در مرحله استخراج و کاشت مو به روش Micro SUT از دستگاههای مدرن استفاده میشود. سرعت استخراج فولیکولهای پیوندی در این تکنیک بسیار زیاد است. برای افزایش کیفیت فولیکولهای پیوندی در این روش بعد از استخراج گرافتها، آنها را در محلول مخصوص قرار میدهند. این امر به حفظ درصد بالایی از گرافتها کمک میکند.
در جلسه مشاوره، پزشک با بررسی الگوی ریزش، وضعیت بانک مو و نیاز متقاضی تشخیص خواهد داد که آیا چنین فردی کاندید مناسبی برای روش Micro SUT است یا خیر. توصیه ما این است که انتخاب روش را به پزشک واگذار کنید. تجربه و مهارت او بهترین ابزار برای افزایش موفقیت عمل است. با این حال، افرادی که در یکی از دستههای زیر قرار میگیرند کاندید مناسبی برای این روش کاشت مو خواهند بود.
- افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنی،
- ریزش مو به دلیل سوانح یا سوختگی،
- طاسی در اثر ضربات شدید به سر،
- ریزش مو در اثر ابتلا به بیماریهای پوستی،
- افرادی که به دلیل شیمی درمانی به ریزش مو دچار میشوند (البته قبل از کاشت مو باید دوره درمان سرطان کاملا تمام شده باشد).
مزایا
- فاقد درد، برش، بخیه و خونریزی،
- عدم ایجاد اسکار در بانک مو،
- سرعت بالای استخراج و پیوند گرافتها،
- تراکم بسیار بالا و ظاهر طبیعی موها بعد از پیوند،
- خطو موی بسیار طبیعی،
- افزایش ضریب حفظشدگی فولیکولهای پیوندی،
- دوره نقاهت بسیار کوتاه،
- امکان استخراج فولیکولهای پیوندی از نواحی مختلف بدن.
کاشت مو به روش میکروگرافت
در این تکنیک برای استخراج گرافتها از دستگاههای مدرن تری استفاده میشود. پس نیازی به ایجاد برشهای عمیق و بخیه برای برداشت فولیکولها وجود دارد. هیچ جای زخم و اسکاری بعد از عمل در بانک مو دیده نمیشود. در این تکنیک، جراح با انجام محاسبات دقیق تعداد گرافتهای پیوندی را تعیین میکند. در نهایت، مرحله برداشت مو و پیوند آغاز خواهد شد. قابلیت پیوند گرافتهای بیشتر در این روش به افزایش تراکم موها و ایجاد ظاهر طبیعیتر کمک میکند.
بسیاری از افرادی که دچار ریزش یا طاسی منطقهای هستند کاندید مناسبی برای این تکنیک خواهند بود. افرادی که تراکم مو آنها در ناحیه پشت سر زیاد است، به نتیجه بهتری دست پیدا میکنند. امکان کاشت مو در ناحیه سبیل، ریش و ابرو وجود دارد و هیچ محدودیت جنسیتی برای روش میکروگرافت تعریف نشده است.
مراحل
در مرحله اول فرد باید در جلسه مشاوره شرکت کرده تا پزشک خصوصیات جسمی و روانی او را ارزیابی کند. جراح در این جلسه تعداد فولیکولهای پیوندی را تعیین کرده و اطلاعات دقیقی درباره مزایا، عوارض احتمالی عمل و مراقبتهای قبل و بعد کاشت مو به متقاضی ارائه میکند. به دلیل تاثیر منفی مصرف داروهای رقیقکننده، برخی ویتامینها، مکملها و مصرف دخانیات و مشروبات الکلی بر عمل و نتیجه نهایی آن، مصرف این مواد دو هفته قبل از عمل تا یک ماه بعد از آن ممنوع خواهد بود.
در جلسه اول، برای استخراج گرافتهای پیوندی داروی بیحسی به سر تزریق شده و مرحله ماساژ آغاز میشود. تزریق ممکن است کمی دردناک باشد. ایجاد سوراخهای خطی در بانک مو برای استخراج فولیکولهای پیوندی، مرحله بعدی عمل است. برای پیوند مو تزریق داروی بیحسی ضروری خواهد بود. سپس، پزشک با استفاده از سوزنهای بسیار ظریف سوراخهایی به اندازه کمتر از ۱ میلیمتر در سر ایجاد میکند و گرافتها با استفاده از دستگاه میکرو ایمپلنتر کاشته میشوند. عمل بین ۲ تا ۸ ساعت طول میکشد و در برخی موارد، پزشک این جراحی را در دو جلسه انجام میدهد.
مزایا
- سرعت بالای کاشت مو در هر جلسه درمان،
- عدم وجود ریسک و عوارض احتمالی سایر روشهای کاشت مو،
- افزایش تراکم دو برابری موهای پیوندی،
- بدون زخم، برش و بخیه،
- عدم وجود جای اسکار در بانک مو،
- دوره نقاهت بسیار کوتاه،
- رفع قطعی مشکل نکروز بعد از عمل،
- کیفیت بالای فولیکولهای پیوندی،
- قابلیت مشاهده نتیجه نهایی عمل در بازه زمانی کوتاهتر.
تاکنون هیچ عارضه جدی برای این تکنیک ثبت نشده است. اما بیحسی و گزگز سر تا چند هفته بعد از عمل کاملا طبیعی خواهد بود.
کاشت مو به روش SUPER FUE
در این تکنیک مدرن کاشت مو فولیکولهای پیوندی به صورت مجزا استخراج میشوند. تفاوت اصلی این روش با FUE این است که مراحل استخراج و پیوند مو با استفاده از دستگاههای هوشمند انجام خواهد شد. همین امر سبب شده که این تکنیک، باکیفیتترین روش کاشت مو باشد. البته انتخاب روش مناسب به تشخیص پزشک و نیاز متقاضی وابسته است. افرادی که پوست سر سفتی دارند، افرادی که به دلیل ضربه، سوانح یا سوختگی دچار ریزش مو شدهاند و افرادی که به دلیل وراثت موی کم پشت دارند یا به طاسی مبتلا هستند کاندید مناسب این روش محسوب میشوند. فراموش نکنید سلامت کامل جسمی و روانی برای انجام این عمل ضروری است.
مراحل اصلی پیوند مو به روش SUPER FUE به شرح زیر می باشد :
- اسکن و بررسی پوست سر و طراحی لیزری خط رویش مو،
- استفاده از مواد ضدعفونیکننده برای پیشگیری از بروز عفونت،
- بیحسی سر برای تسهیل فرایند استخراج و کاشت مو،
- برداشت فولیکول از نواحی مختلف سر،
- ذخیره و آمادهسازی گرافتهای پیوندی،
- کاشت فولیکولها.
مزایا و معایب
- روشی فاقد درد و خونریزی،
- بیحسی با استفاده از دستگاههای هوشمند و بدون استفاده از سوزن،
- خط رویش مو بسیار طبیعی،
- افزایش ۵ برابری تراکم موها بعد از کاشت،
- مشاهده نتایج در بازه زمانی کوتاه (بین ۶ تا ۹ ماه)،
- قابلیت استخراج مو از نواحی مختلف بدن،
- کاهش التهاب بعد از پیوند به دلیل لیزرتراپی در محل کاشت،
- امکان کاشت ابرو، ریش و سبیل،
- عوارض محدود و دوره نقاهت کوتاه،
- تراشیدن تمام موهای سر،
- بروز واکنشهای آلرژیک به دلیل بیحسی سر.
کاشت مو به روش BHT
کاشت مو به روش BHT همانطور که در صفحه مربوط به خود کامل توضیح داده شد همان روش FUE است، با این تفاوت که برداشت فولیکول های مو از سایر قسمت های بدن نیز انجام می شود. این روش برای کسانی انتخاب می شود که بانک موی مناسبی در پشت سر خود ندارند و برداشت گرافت های مو از سایر قسمت های بدن برای ایجاد تراکم بالاتر استفاده می شود. لذا اگر متقاضی کاشت مو بانک موی مناسبی داشته باشد انجام این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود.
جهت برداشت مو می توان از موهای سینه، ران و پشت کمر استفاده کرد و به تراکم موها افزود، اما این مقدار مو بسیار محدود است و نمیتوان فقط با برداشت فولیکول های مو از بدن کاشت موی موفقی داشت. با اینکه بهترین موی سازگار با پوست سر خصوصا از نظر رشد مو، موهای ریش می باشد، اما به دلیل ایجاد اسکار و جای زخم هنگام برداشت در ناحیه ای که به زیبایی انسان مربوط است، از این قسمت برداشت انجام نمی شود.
همانطور که قبلا گفته شد این روش فقط برای افرادی مناسب است که اولا موی مناسب و قابل برداشت در ناحیه بانک موی بدن خود داشته باشند، دوما بانک موی پشت سر آن برای پوشش کامل منطقه بدون مو کامل نباشد. پس اصرار بر انجام این روش کاملا غیر علمی و ناعاقلانه خواهد بود.
کاشت مو به روش سوپر ترکیبی
اساس کاشت مو در تکنیک سوپر ترکیبی در حقیقت برداشت همزمان گرافتهای پیوندی به روش SUT و FUT است. افرادی که وسعت طاسی سر آنها نسبتا زیاد است، کاندید مناسبی برای این تکنیک هستند. تفاوت اصلی روش سوپرترکیبی با تکنیکهای قدیمی این است که امکان برداشت فولیکولهای پیوندی از نواحی مختلف بدن مانند قفسه سینه یا ناحیه زیر ریش نیز وجود دارد. مرحله برداشت مو در این تکنیک مشابه روش FUT و بهصورت نواری از پشت سر انجام میشود. پس از آن با تشخیص پزشک در همان جلسه یا جلسه بعد روش SUT نیز انجام خواهد شد. در این روش، امکان برداشت ۵۰۰۰ گرافت پیوندی در هر جلسه درمان وجود دارد. افراد زیر بهترین کاندید روش سوپر ترکیبی می باشند.
- افرادی با طاسی گسترده که برای رفع مشکل خود به بیش از ۴۰۰۰ گرافت پیوندی نیاز دارند.
- آقایان مبتلا به الگوی ریزش مردانه
- افرادی که تراکم مو آنها در پشت سر یا پشت گوش کم است. زیرا قابلیت برداشت فولیکولهای پیوندی از زیر ریش یا قفسه سینه در این تکنیک وجود دارد.
- متقاضی از نظر فیزیولوژیکی باید آمادگی لازم برای یک تا دو ساعت خوابیدن روی شکم را داشته باشد
- افرادی که کاشت مو انجام دادهاند، اما از نتیجه عمل راضی نیستند
تکنیک سوپر ترکیبی برای چه افرادی ممنوع است؟
- استخراج مو در این تکنیک مشابه روش FUT است که با ایجاد برش، بخیه، زخم و جای اسکار در بانک مو همراه است. اگر ایجاد زخم یا جای اسکار برای شما ناخوشایند است، باید این تکنیک را فراموش کنید.
- افرادی که از نظر جسمی مستعد ایجاد زخمهای کلوئیدی و گوشتی هستند.
- افراد مبتلا به بیماریهای خونی یا اختلال در فرایند انعقاد خون مانند بیماران هموفیلی کاندید مناسبی برای این عمل نیستند.
- افرادی که پزشک اجرای سایر روشهای پیوند مو را در آنها مناسبتر میداند.
مراحل
جراح در جلسه مشاوره تعداد فولیکولهای پیوندی را تعیین کرده و الگوی مناسبی برای خط رویش مو انتخاب خواهد کرد. در این جلسه باید وضعیت بانک مو و میزان مقاومت فولیکولها بررسی شود. این جراحی نیاز به بیهوشی ندارد. اما استفاده از داروهای بیحسی و مواد ضدعفونی کننده برای پیشگیری از بروز عفونت بعد از عمل و تسهیل مرحله استخراج و کاشت مو ضروری است. برداشت نواری گرافتها باید با دقت انجام شود تا هیچ آسیبی به فولیکولها وارد نشود. پس از استخراج، گرافتها در محلولی خاص نگهداری میشوند تا ناحیه پیوند کاملا آماده شود. با استفاده از سوزنهای مخصوص گرافتهای پیوندی در محل مناسب کاشته خواهند شد. انتخاب عمق و زاویه مناسب برای کاشت موها در ایجاد ظاهر طبیعی بعد از عمل اهمیت دارد.
کاشت مو در کلینیک ایران بیوتی
کلینیک ایران بیوتی یکی از مراکز بسیار معتبر ایران است که با استفاده از تجهیزات مدرن، امکان اجرای انواع تکنیکهای کاشت مو را فراهم کرده است. بهرهگیری از تجربه و مهارت جراحان مجرب در کنار استفاده از کادر دلسوز و مهربان در این کلینیک نقش مهمی در کاهش عوارض احتمالی بعد از عمل و دستیابی به نتیجه ایدهآل داشته است. جراحان این مجموعه پس از بررسی وضعیت جسمی متقاضی، بهترین روش کاشت را انتخاب میکنند. کادر این مجموعه نیز در تمام مراحل مشاوره، کاشت مو و دستیابی به نتیجه نهایی در کنار شما خواهند بود.
مزوتراپی مو چیست و چه کاربردهایی دارد؟ قبل از هر چیز لازم است با تکنیک مزوتراپی مو و تاثیرات آن آشنا شویم تا ببینیم ارزش هزینه کردن را دارد یا نه. مزوتراپی یک روش ترمیمی محسوب میشود که با تقویت موها از...
امکانسنجی کاشت موی زنان بسیاری از خانمها با الگوی ریزش موی منتشر مواجه هستند، به این معنا که در تمامی بخشهای سر، ریزش مو را تجربه میکنند. بنابراین این افراد داوطلبان مناسبی برای پیوند مو به شمار نمیروند. بهطورکلی دلایلی که میتواند...
تفاوت روش های جدید کاشت مو جدیدترین روشهای کاشت مو از نظر نحوه انجام و فاکتورهای مختلف با هم تفاوتهایی دارند که در ادامه به این تفاوتها اشاره میکنیم: بانک موی مورد استفاده در روشهای مختلف کاشت مو ممکن است تا حدودی...
هزینه کاشت مو چقدر است ؟ کاشت مو در بیشتر کشورها یکی از عملهای زیبایی گران قیمت محسوب میشود. مثلاً هزینه کاشت مو در اروپا، آمریکا و کانادا بین ۴ تا ۳۵ هزار دلار است. از لحاظ کیفیت، ایران یکی از برترین...
نکات مهم جلسه مشاوره قبل از کاشت مو در وهلهی اول به نکات زیر توجه کنید: در جلسهی مشاوره، در اولین قدم توضیحاتی مقدماتی در مورد کاشت مو، مراحل و موارد مهم آن به شما داده میشود. این توضیحات ممکن است از...