کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک تکنیک زیبایی کم تهاجمی است که به صورت طبیعی میتواند تراکم و فرم ابروها را بهبود بخشد. این تکنیک نیز مثل کاشت مو با انتقال فولیکولها از بانک مو میتواند فرم و حالت ابروها را بهبود بخشد. کاشت ابرو بهترین و طبیعیترین راهکار برای داشتن ابروهای ضخیم و زیبا است. کاشت ابرو برای شما ابروهایی را ایجاد میکند که مثل ابروهای طبیعی حالت میگیرند، اصلاح میشوند و رنگ میشوند. مزیت اصلی کاشت ابرو این است که با کمترین دردسر ابروهایی با ماندگاری بالا ایجاد میکند.
کاشت ابرو برخلاف سایر روشهای ترمیم ابرو، نتایج کاملا طبیعی و بر اساس انتظارات خود فرد دارد. این روش هیچگونه عارضه غیر طبیعی ایجاد نمیکند و دوره نقاهت راحتی دارد. این تکنیک باید در کلینیکهای زیبایی تخصصی و تحت نظر جراح متخصص کاشت ابرو انجام شود.
مزایای کاشت ابرو
کاشت ابرو بهترین راهکار برای ترمیم و اصلاح ابروهاست و با کمترین عارضه بهترین نتیجه را ایجاد میکند. از مهمترین مزایای کاشت ابرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش طبیعی تراکم ابروها
- طراحی مدل ابروها متناسب با سلیقه شما و استانداردهای زیبایی
- نتایج دائمی و ماندگار با قابلیت اصلاح و ترمیم روتین
- ترمیم اسکار و زخمهای ایجاد شده در ناحیه ابرو
- امکان دریافت نتیجه مطلوب در یک جلسه درمانی
- دوران نقاهت کوتاه و سرعت ترمیم بالا
البته مزایای کاشت ابرو تا حد زیادی به تکنیک مورد استفاده، پزشک متخصص و کلینیک زیبایی که به آن مراجعه میکنید بستگی دارد. در یک کلینیک مجهز و پیشرفته با متخصصان مجرب، شما از بهترین تکنیکها بهره میبرید و نتیجه کاشت ابرو با انتظارات شما مطابقت خواهد داشت. علاوه بر این احتمال بروز عوارض کاشت ابرو کاهش مییابد و سلامت شما به خطر نخواهد افتاد.
کاندید مناسب کاشت ابرو
کاشت ابرو هیچ محدودیت خاصی ندارد. در صورتی که از سلامت کافی برخوردار باشید و پوست ناحیه ابرو مشکل خاصی نداشته باشد، میتوانید از کاشت ابرو بهره ببرید. البته شرط اصلی استفاده از این روش، داشتن بانک مو مناسب جهت انتقال به ابروهاست. افرادی که شرایط زیر را دارند کاندید مناسبی برای کاشت ابرو با روشهای مختلف هستند:
- کم پشتی مادرزادی ابروها
- ریزش ابرو در اثر ژنتیک، برداشتن بیش از حد، بیماریهای پوستی، اختلالات هورمونی، آلوپسی آندروژنیک و …
- از دست رفتن همه یا بخشی از ابروها در نتیجه ضربه، شکستگی، سوختگی و زخم
- افرادی که قبلا از روشهایی مثل تاتو و هاشور استفاده کردهاند.
- افرادی که در ابروهایشان اسکار و جای زخم دارند و میخواهند آن را پوشش دهند.
قبل از کاشت ابرو لازم است با انجام یک سری آزمایشات از شرایط مناسب خود برای کاشت ابرو اطمینان حاصل کنید. به این منظور لازم است در جلسه مشاوره با پزشک متخصص شرکت کنید و بررسیهای اولیه را انجام دهید.
روشهای مختلف کاشت ابرو
در تمام روشهای کاشت ابرو از فولیکولهای بانک مو برای افزایش تراکم و بهبود فرم ابروها استفاده میشود. اما نحوه برداشت و کاشت فولیکولها در این روشها متفاوت است. در ادامه متداولترین روشهای کاشت ابرو را بررسی میکنیم.
کاشت ابرو به روش FUT
در کاشت ابرو به روش FUT که به تکنیک نواری نیز معروف است، با ایجاد یک برش نواری نازک در ناحیه بانک مو، فولیکولهای مورد نیاز استخراج میشوند. از آنجایی که در این تکنیک فولیکولها یکجا استخراج میشوند، سرعت آن بالاتر است. اما تهاجمی بودن این عمل و احتمال بروز عوارض بیشتر باعث شده است تا امروزه کمتر از این روش استفاده شود؛ چرا که در کاشت ابرو به گرافتهای زیادی احتیاج نداریم و ایجاد زخم و برش تهاجمی منطقی نیست.
کاشت ابرو به روش FUE
کاشت ابرو به روش FUE یک تکنیک کم تهاجمی و مدرن برای پیوند ابرو است که با استخراج مجزای فولیکولی انجام میشود. در این تکنیک به جای ایجاد یک برش، روی هر فولیکول سوراخ کوچکی ایجاد میشود و از این طریق استخراج میگردد. اگرچه عوارضی مثل درد و خونریزی در این روش بسیار کمتر است، اما همچنان معایبی مثل سرعت پایین یا احتمال آسیب به گرافتها دارد.
کاشت ابرو به روش SUT
کاشت ابرو به روش SUT یکی از تکنیکهای مدرن و پیشرفته برای ترمیم ابرو است که با کمترین تهاجم نتایج فوق العادهای را به دنبال دارد. در این تکنیک از ابزارهای پیشرفتهای استفاده میشود که امکان استخراج فولیکولها با استفاده از نیروی مکش را فراهم میکنند. بنابراین نه تنها احتمال آسیب به گرافتها نسبت به روش FUE کمتر میشود، بلکه سرعت کاشت ابرو نیز بسیار بالاتر خواهد بود.
کاشت ابرو به روش SUPER FUE
کاشت ابرو با تکنیک SUPER FUE جدیدترین روش کاشت ابرو است که با تجهیزات الکترونیک و هوشمند انجام میشود و بسیاری از مراحل آن اتوماتیک است. در این تکنیک از دستگاه اسکنر سه بعدی به منظور بررسی دقیق پوست و مو سر و ابرو استفاده میشود و مناسبترین مدل ابرو طراحی میشود. سپس فولیکولهای باکیفیت مو استخراج شده و با دقت بالا در ناحیه ابرو کاشته میشوند. مزایای این تکنیک آنقدر زیاد است که رضایت هر زیباجویی را جلب میکند.
آیا کاشت ابرو روی تاتو ممکن است؟
در گذشته متداولترین روش برای ترمیم ابروها، تاتو بود که تا حدی میتوانست جای خالی ابرو طبیعی را پر کند. بعد از آن روشهایی مثل هاشور، میکروپیگمنتیشن، میکروبلیدینگ و … نیز معرفی شدند که با ارتقا مزایا آن توانستند نتیجه را بهبود بخشند. بنابراین افراد بسیاری به دلیل کم پشتی یا فرم نامناسب ابروهای خود از این تکنیکها استفاده کرده اند. مسئله اصلی این افراد این است که میتوانند کاشت ابرو را روی تاتو انجام دهند؟ در پاسخ باید گفت که کاشت ابرو روی تاتو نه تنها امکانپذیر است، بلکه نتایج خارق العاده و بسیار مطلوبی نیز به دنبال دارد.
تاتو باعث میشود پس زمینه ابروها پر نشان داده شود و با کاشت ابرو نتیجه بهتری نیز دریافت کند. علاوه بر این بعد از کاشت ابرو یک دوره ریزش موقت وجود دارد که ابروهای کاشته شده دچار ریزش میشوند؛ تاتو در این دوره باعث میشود ابروها خالی به نظر نرسیده و همچنان ظاهر مناسبی داشته باشند.
مراحل انجام کاشت ابرو
اگرچه تکنیکهای مختلفی برای کاشت ابرو وجود دارد اما تمام این روشها مراحل مشابهی دارند که در تمام آنها مشترک است. معمولا کاشت ابرو در یک جلسه و بین 2 تا 5 ساعت انجام میشود اما گاهی ممکن است به دو جلسه احتیاج داشته باشد. در ادامه مراحل کاشت ابرو را بررسی میکنیم.
معاینه و طراحی مدل ابرو
قبل از هر چیز لازم است به کلینیک زیبایی و پزشک متخصص مراجعه کنید تا یک مشاوره کامل و آشنایی داشته باشید. در این جلسه پزشک وضعیت بانک مو و ابروهای شما را بررسی کرده و نیازهای شما را برآورد میکند. همچنین شما انتظارات و شرایط خود را توضیح میدهید و در تصمیمات پزشک مشارکت میکنید. در نهایت پزشک با بررسی تمام این موارد مناسبترین مدل ابرو را طراحی کرده و زمان انجام کاشت ابرو را برای شما مشخص میکند.
استخراج فولیکولها
در این مرحله جراح ابتدا ناحیه بانک مو و ابرو را با استفاده از مواد مخصوص ضدعفونی و استریل میکند. سپس ناحیه بانک مو با تزریق ماده بی حسی برای استخراج آماده میشود. معمولا فولیکولها از نواحی مثل پشت گوش استخراج میشوند که شباهت بیشتری با ابروها داشته باشند. تفاوت اصلی روشهای مختلف کاشت ابرو، در تجهیزات مورد استفاده و نحوه برداشت فولیکولهاست.
آماده سازی گرافتها
فولیکولهای استخراج شده باید قبل از کاشت نگهداری و آماده شوند تا هم دچار آسیب نشوند و هم به خوبی در ناحیه ابرو پیوند بخورند. تکنیسین اتاق عمل این فولیکولها را به دقت زیر میکروسکوپ بررسی کرده و تمام ناخالصیها را پاک میکند. همچنین فولیکولها داخل یک محلول خاص در دمای مناسب قرار میگیرند تا دچار آسیب نشوند. در نهایت فولیکولها در دستههای چندتایی به نام گرافت قرار میگیرند تا کاشته شوند.
کاشت گرافتها
در آخرین مرحله از کاشت ابرو، گرافتها باید در جای مناسب قرار بگیرند. جراح با ایجاد سوراخهایی در ناحیه ابروها فولیکولها را در پوست قرار میدهد تا پیوند به خوبی ایجاد شود. در تکنیکهای مختلف کاشت ابرو از ابزارهای متفاوتی برای کاشت گرافتها استفاده میشود. نحوه کاشت ابرو بسیار مهم است و دقت و مهارت پزشک در آن موثر است؛ چرا که انتخاب زاویه، عمق و … مناسب به شدت در نتیجه کاشت موثر است.
عوارض کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک روش کم تهاجمی و طبیعی برای بهبود فرم ابروها است اما در هر صورت ممکن است عوارضی به دنبال داشته باشد. این عوارض در اغلب افراد خفیف بوده و در مدت کوتاهی برطرف میشود. اما بنا به دلایل مختلف مثل تجربه کم پزشک یا عدم رعایت مراقبتهای بعد از عمل، ممکن است عوارض در برخی افراد شدیدتر باشد. مهمترین عوارض کاشت ابرو عبارتند از:
- تورم و قرمزی: یک عارضه رایج بعد از کاشت ابرو تورم و قرمزی در ناحیه ابروهاست که به تدریج کاهش مییابد.
- خارش: برخی افراد ممکن است بعد از کاشت خارش در ناحیه ابرو را تجربه کنند که معمولا نیازی به اقدام خاصی ندارد.
- عفونت: در صورت عدم رعایت نکات استریل حین عمل یا بهداشت نامناسب بعد از کاشت ابرو ممکن است ناحیه ابرو یا بانک مو دچار عفونت شده و به مصرف داروهای آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.
- درد و حساسیت: کاشت ابرو ممکن است باعث تحریک پوست در برخی افراد شود که درد ایجاد میکند. این عارضه در روشهای جدیدتر خفیف است و پس از مدت کوتاهی رفع میشود.
- پیوند نامناسب: در صورتی که ابروهای کاشته شده به خوبی پیوند نخورند دچار ریزش شده و نتیجه کاشت را مختل میکنند.
- نتیجه نامناسب: گاهی مراجعه به کلینیک و پزشک نامعتبر باعث دریافت نتیجه نامناسب میشود. به عنوان مثال ابروهای نامتقارن، سیخ سیخ شدن ابروها، ریزش ابرو، فرم غیر عادی و … ممکن است در اثر این عارضه اتفاق بیفتد.
توصیههای قبل از کاشت ابرو
قبل از اینکه برای کاشت ابرو اقدام کنید، لازم است با اقدامات و توصیههای قبل از آن آشنا شوید. مراقبتهای قبل از کاشت ابرو میتواند از بروز عوارض جلوگیری کرده و نتایج مطلوب را تضمین کند. از مهمترین توصیههای قبل از کاشت ابرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- یک کلینیک زیبایی معتبر و خوش سابقه را برای کاشت ابرو انتخاب کنید.
- حداقل دو هفته قبل از کاشت ابرو از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید.
- مصرف هر گونه دارو را قبل از جراحی با پزشک هماهنگ کنید.
- در صورتی که از داروی ماینوکسیدیل مصرف میکنید از یک هفته قبل آن را قطع کنید.
- حداقل یک ماه قبل از کاشت ابرو از رنگ کردن ابروها خودداری کنید.
- قبل از عمل هیچگونه ماده آرایشی و بهداشتی استفاده نکنید و صورتتان را به طور کامل شستشو دهید.
- شب قبل از عمل استحمام کنید و استراحت کافی داشته باشید.
- با مصرف یک وعده غذایی سبک و مقوی به اتاق عمل بروید.
- ابروهایتان را قبل از کاشت بیش از حد کوتاه نکنید.
- به موقع در کلینیک کاشت ابرو حضور پیدا کنید.
مراقبتهای بعد از کاشت ابرو
کاشت ابرو با اتمام عمل و ترخیص شدن به پایان نمیرسد و هنوز لازم است یک سری مراقبتها را جهت داشتن ابروهای دلخواهتان انجام دهید. رعایت مراقبتهای بعد از کاشت ابرو نیز یکی دیگر از نکاتی است که باید برای دریافت نتیجه مطلوب به آن توجه کنید. این مراقبتها ممکن است شامل برخی محدودیتها در سبک زندگی یا یک سری توصیههای خاص باشد. مواردی مثل نحوه شستن صورت، خوابیدن بعد از کاشت ابرو، نحوه مصرف داروها، اصلاح ابرو و … جزء این مراقبتها هستند. شدت مراقبتها در دوره نقاهت با گذشت زمان کاهش مییابد اما همچنان ممکن است تا چند ماه ادامه داشته باشد. در ادامه مهمترین مراقبتهای بعد از کاشت ابرو را بررسی میکنیم:
- تا 2 روز از شستن صورت خودداری کنید و بعد از آن به صورت مرتب ابروها و صورت را شستشو دهید تا از عفونت جلوگیری کنید.
- در صورتی که لازم است بخیههای بانک مو را بکشید، دو هفته بعد از کاشت اقدام کنید.
- از دست زدن و خارش ابروها خودداری کنید.
- تا 1 ماه در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و اگر لازم است از عینک آفتابی و کلاه آفتابگیر استفاده کنید.
- از مصرف سیگار و الکل تا دو هفته اجتناب کنید.
- سعی کنید برای خواب بعد از کاشت ابرو، از تماس ابروهایتان با بالش و پتو خودداری کنید.
- داروهای تجویز شده را بر اساس دستور پزشک و به صور ت منظم مصرف کنید.
- از رفتن به استخر و سونا تا 1 ماه اجتناب کنید.
- هر گونه فعالیت و ورزش سنگین حداقل تا 2 ماه ممنوع است.
- تا 2 ماه از برداشتن ابروها اجتناب کنید و بعد از آن هم فقط از قیچی برای کوتاه کردن ابروها استفاده کنید.
منظور از ریزش ابرو چیست؟ ریزش ابرو که در پزشکی با نام هیپوتریکوزیس یا ماداروز نیز شناخته میشود، به نازک شدن یا ریزش تارهای مو ابرو گفته میشود. این عارضه ممکن است در مردان و زنان رخ دهد و موجب کم پشتی...
اهمیت تقویت ابروها بعد از کاشت برای کاشت ابرو از فولیکولهای طبیعی مو استفاده میشود که نتیجه کاشت طبیعی و با دوام باشد؛ در نتیجه ابروهای جدید نیز دقیقا مثل ابروهای طبیعی رشد میکنند و حالت طبیعی دارند. اما نکته مهم این...
اهمیت مصرف داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو رعایت مراقبتهای بعد از کاشت ابرو یکی از مهمترین مراحلی است که باید به منظور دریافت نتیجه دلخواه به آن توجه کنید. در تکنیکهای مختلف کاشت ابرو از پیوند موهای پشت و کنار سر...
کاشت ابرو چیست؟ کاشت ابروی طبیعی یک روش فوق العاده برای اصلاح، ترمیم و بهبود فرم ابروهاست. این عمل زیبایی به کمک تکنیکها و تکنولوژی کاشت مو انجام میشود و تاکنون با استقبال قابل توجهی روبرو شده است. کاشت ابرو یکی از...
اهمیت انتخاب مدل ابرو قبل از کاشت ابرو همانطور که گفتیم انتخاب مدل ابرو قبل از کاشت یک مرحله بسیار مهم از فرایند کاشت ابرو است و گاهی ممکن است برای فرد چالش ایجاد کند. چرا که اغلب ما ممکن است ندانیم...