تهران، صادقیه
۰۲۱-۲۲۰۰۳۲۳۳
کاشت مو به روش Micro FIT

کاشت مو  به روش Micro FIT | هزینه، مزایا و عوارض

نویسنده: ایران بیوتی دسته بندی : روش های کاشت مو

کاشت مو به روش Micro FIT یا MFIT جدیدترین و یکی از بهترین روش‌های کاشت مو است. پایه و اساس این روش همان FIT سنتی است. در MFIT برخی مشکلات و نقایص تکنیک FIT برطرف شده است. Micro در زبان انگلیسی پیشوندی به معنی «بسیار کوچک» است. در روش Micro FIT از ابزارهای دقیق‌تر و کوچکتری استفاده می‌شود. همچنین در شیوه‌های برداشت و کاشت مو با روش FIT تفاوت‌هایی دارد. این موارد را با جزئیات بیشتر در ادامه بررسی کرده‌ایم.

روش Micro FIT همانند روش مادر یعنی کاشت مو FIT، از تکنیک انتقال واحدهای فولیکولی یا فولیکولار یونیت استفاده می‌کند. در این تکنیک، گرافت‌های برداشت و کاشته شده، حاوی ۱ فولیکول و ۱ تا ۳ عدد تار مو هستند. به علاوه در این روش نیازی به برداشت نوار پوستی نیست. پس زخم، خونریزی و بخیه هم ندارد. در واقع روش MFIT و سایر روش‌های مشابه (مانند FIT و SUT) به قدری کم‌تهاجمی هستند که از آن‌ها به عنوان روش‌های غیرجراحی یا بدون جراحی کاشت مو یاد می‌شود.

در کاشت مو به روش Micro FIT برای برداشت و کاشت موها، سوراخ‌هایی بسیار کوچک (بین ۰.۶ تا ۰.۹ میلی‌متر) روی پوست ایجاد شده و فولیکول‌های مو را استخراج کرده یا می‌کارند. خونریزی این سوراخ‌ها در حد یک قطره و احتمال بروز عوارض جانبی آن هم به کمترین حد ممکن (حتی کمتر از FIT) رسیده است.

تاریخچه کاشت مو به روش Micro FIT

انتقال واحدهای فولیکولی مدرن‌ترین تکنیک کاشت مو بوده و تقریباً تمام روش‌های کاشت موی امروزی از آن بهره می‌برند. قبل این تکنیک، از کاشت موی دسته‌ای استفاده می‌شد. تفاوت این دو روش در اندازه‌ی گرافت‌ها و تعداد فولیکول‌های موجود در هر گرافت بود. در روش دسته‌ای، هر گرافت مو ۴ میلی‌متر قطر داشت و حاوی ۴ یا ۵ فولیکول بود؛ اما در تکنیک انتقال واحدهای فولیکولی، گرافت‌ها کمتر از یک میلی‌ قطر داشته و فقط ۱ فولیکول را شامل می‌شوند.

اولین روشی که از تکنیک انتقال واحدهای فولیکولی استفاده می‌کرد، روش FUT بود. این روش که به آن کاشت نواری هم گفته می‌شود، روشی تهاجمی و همراه با خونریزی، زخم و بخیه است. در FUT نواری پوستی با برشی عمیق از پشت سر برداشت شده و سپس زخم ایجاد شده را بخیه می‌زنند. چند سال بعد از FUT، روش FIT ابداع شد. در این روش نیازی به برداشت نوار پوستی نیست و هر فولیکول به صورت مستقل به ایجاد سوراخ‌هایی به قطر حدود یک میلی‌متر برداشت می‌شود.

روش FIT کم‌تهاجمی، بی‌خطر و موثر است؛ اما یک اشکال بزرگ دارد. آن هم این که احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها و پرتی گرافت‌ها بیشتر از روش میکرو FIT است. اینکه چرا چنین مشکلی وجود دارد، در بخش مزایا و معایب این مقاله توضیح داده شده است. در جهت برطرف کردن مشکلات روش FIT، سه روش نوین ابداع شد: کاشت مو SUT، روش Micro FIT و روش کاشت رباتیک با استفاده از ربات ATRAS. مورد آخر هنوز در مراحل بهینه‌سازی قرار داشته و وارد ایران نشده است.

در کاشت مو به روش Micro FIT، تکنیک‌های برداشت و کاشت تا حد بسیار زیادی بهینه‌سازی شده است. در این روش از دستگاه‌های پیشرفته‌تر و ابزار دقیق‌تری استفاده می‌شود. مثلاً اندازه‌ی پانچ در روش SUT یا FIT قابل تغییر نیست؛ ولی در روش MFIT سایز پانچ می‌تواند بین ۰.۶ تا ۰.۹ میلی‌متر تغییر کند. به این ترتیب عوارض جانبی کمتر، دقت بیشتر و نتایج زیباتری حاصل می‌شود.

نمونه کاشت مو

مراحل کاشت مو به روش Micro FIT

مرحله‌ اول: برداشت

پس از بی‌حسی موضعی، در گام اول جراح با استفاده از تیغ استاندارد، سوراخ‌های بسیار کوچکی در ناحیه‌ی بانک موی شما ایجاد می‌کند. قطر این سوراخ‌ها بین ۰.۶ تا ۰.۹ میلی‌متر بوده و خونریزی در حد یک قطره دارند. به این ترتیب فولیکول از بافت‌های مجاور جدا می‌شود.

تفاوت این مرحله در روش Micro FIT با روش FIT سنتی در این است که می‌توان از پانچ‌هایی با اندازه‌های مختلف استفاده کرد. همچنین در FIT سنتی تنها از یک پانچ تیز استفاده می‌شود. در MFIT ابتدا سوراخ‌ها با یک پانچ تیز ایجاد و به کمک یک پانچ کند عمیق می‌شوند. به این ترتیب احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها کاهش می‌یابد. بعد از جداسازی فولیکول، جراح با استفاده از انبرکی کوچک، واحد فولیکولی را استخراج کرده و درون محلول ویژه‌ی نگهداری قرار می‌دهد. این کار هزاران بار برای برداشت گرافت‌ها تکرار می‌شود؛ به همین دلیل روش FIT بسیار زمان‌بر است.

مرحله‌ دوم: آماده‌سازی

تیم درمانی فولیکول‌های استخراج شده را در زیر میکروسکوپ قرار داده و آن را برای کاشت آماده می‌کنند.

مرحله‌ سوم: کاشت

در تمامی روش‌های کاشت موی مدرن، برای مرحله‌ کاشت از تکنیک یکسانی استفاده می‌شود. در این مرحله جراح بار دیگر به کمک تیغ جراحی استاندارد سوراخ‌های کوچکی در ناحیه‌ گیرنده ایجاد و گرافت‌ها را درون آن‌ها قرار می‌دهد.

مقایسه روش Micro fit

مزایای روش Micro FIT

۱. کم‌تهاجمی و بدون نیاز به بخیه

اولین و مهم‌ترین مزیت روش Micro FIT، کم تهاجمی بودن آن است. در این روش برخلاف روش FUT، ایجاد زخم و بخیه همراه نیست. همچنین به دلیل استفاده از پانچ‌های ظریف‌تر و ایجاد سوراخ‌های کوچک‌تر، نسبت به روش FIT سنتی کم‌تهاجمی‌تر است.

۲. احتمال کم عوارض جانبی

به طور کلی کاشت مو نوعی عمل جراحی محسوب می‌شود. البته روش‌هایی مانند کاشت مو به روش Micro FIT به قدری کم‌تهاجمی‌اند که به روش غیرجراحی یا بدون جراحی معروف شده‌اند. با وجود کم تهاجمی بودن، امکان رخداد عوارض جانبی مانند عفونت، خونریزی و ایجاد لخته‌های خونی در بدن وجود دارد. بیشتر این موارد ناشی از تجربه‌ی کم یا استفاده از تجهیزات نامناسب است که در مراکز غیرمعتبر مشاهده می‌شوند. حتماً پیش از اقدام به کاشت مو از اعتبار و کیفیت کار مرکز مورد نظرتان اطمینان حاصل کنید.

کلینیک کاشت موی ایران بیوتی با ۱۴ سال سابقه‌ی کار و حدود ۸۰۰۰ کاشت موی موفق، مفتخر است که یکی از مجهز‌ترین و معتبرترین مراکز کاشت مو در ایران به شمار می‌آید.

۳. دوره‌ی بهبودی کوتاه و آسان‌تر

احتمال ایجاد عوارضی مانند درد در بانک مو یا خونریزی بعد از روش کاشت مو به روش Micor FIT بسیار کم است یا اگر رخ بدهند، خفیف و موقتی هستند.

۴. انعطاف پذیری بالا

با روش Micro FIT می‌توان موهای بدن و موهای نازک سر را هم برداشت کرد. این امکان در روش FUT وجود ندارد. همچنین به دلیل استفاده از پانچ‌های ظریف‌تر، دقت کار افزایش و نتایج کاشت مو زیباتر می‌شوند. روش MFIT برای کاشت ابرو و ریش هم روش بسیار مناسبی است.

۵. مناسب برای کسانی که پوست سر سفتی دارند

یکی از محدودیت‌های کاشت مو میزان انعطاف پذیری پوست سر است. اگر پیش‌تر به روش FUT مو کاشته‌اید، به صورت ژنتیکی پوست سفتی دارید یا ورزشکار هستید، باید از روش FIT، Micro FIT یا SUT بهره ببرید. در روش FUT پوست سر به دلیل برداشت نواری پوست و نیاز به بخیه زدن، باید انعطاف پذیری مناسبی داشته باشد.

۶. کاهش خطای جراحی

به طور کلی در تمام روش‌هایی که از تکنیک FIT استفاده می‌شود، دو خطای اصلی شایع‌ است: یکی برداشت ناقص و دیگری دفن شدن فولیکول. اولی زمانی رخ می‌دهد که سوراخ‌های ایجاد شده به اندازه‌ی کافی عمیق نباشد و تمام بخش‌های فولیکول استخراج نشود. دفن شدن فولیکول‌ها هم زمانی رخ می‌دهد که پانچ باعث فرو رفتن فولیکول به لایه‌های عمیق‌تر پوست شود.

احتمال این خطاها در روش FIT بیشتر از روش‌های SUT و Micro FIT است. در Micro FIT به دلیل استفاده از پانچ‌هایی با اندازه‌های مختلف و همچنین تکنیک پانچ تیز و کند (که بالاتر توضیح دادیم) درصد وقوع این خطاها بسیار کاهش یافته است. به طور کلی خطاهای جراحی در روش Micro FIT کمتر از روش FIT و بیشتر از روش FUT است.

نمونه کاشت مو

معایب روش FIT نسب به Micro FIT

  • کیفیت پایین‌تر گرافت‌ها : هرچه کیفیت گرافت بالاتر باشد، یعنی مو موجود در گرافت بیشتر نسبت به ریزش مقاوم است. برخی از فولیکول‌های بدن به طور ژنتیکی نسبت به ریزش حساس و بعضی مقاوم‌اند. موهای مقاوم به ریزش معمولاً در اطراف و پشت سر جای دارند و موهای حساس به ریزش در محلی که اکنون دچار طاسی شده است قرار گرفته‌اند. البته در نواحی طرفی و همچنین پشت سر، تمام موها مقاوم به ریزش نیستند. در روش FUT نوار پوستی دقیقاً از جایی برداشت می‌شود که بیشتری موهای مقاوم به ریزش را دارند. در روش Micro FIT، FIT سنتی و SUT گرافت‌ها از منطقه‌ای وسیع‌تر برداشت می‌شوند تا خطر ایجاد اسکار به صفر برسد. اشکال این کار در این است که احتمال برداشت موهای حساس به ریزش بیشتر می‌شود. این موضوع عیب اصلی کاشت مو به روش Micro FIT است.
  • احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها : برداشت و آماده‌سازی و کاشت گرافت‌ها در روش Micro FIT بسیار وقت گیر است. به همین دلیل فولیکول‌ها زمان بیشتری خارج از بدن هستند. این موضوع باعث افزایش احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها می‌شود.
  • محدودیت برداشت گرافت : به دلیل زمان‌بر بودن، در روش Micro FIT تعداد محدودی گرافت را می‌توان در یک جلسه استخراج کرد. برای رسیدن به تراکم‌های بالا در یک جلسه می‌توان از روش‌های سریع‌تر مانند SUT یا روش ترکیبی استفاده کرد.

قبل و بعد از کاشت مو

بهترین روش کاشت مو

کاشت مو به روش Micro FIT قطعاً یکی از بهترین روش‌های کاشت مو است؛ اما نه برای همه. در واقع بهترین روش کاشت مو بستگی به وضعیت طاسی، الگوی آن و دیگر عوامل موثر مانند تعداد گرافت‌ها دارد. در جلسه‌ی مشاوره و پزشک جراح وضعیت موهای شما را به دقت معاینه می‌کند. سپس بهترین روش‌ها را به شما معرفی کرده و با همفکری شما، تکنیک مناسب انتخاب می‌شود. برای این که بدانید کدام روش برای شما بهترین است، می‌توانید از خدمات مشاوره‌ی رایگان کلینیک ایران بیوتی استفاده کنید.

هزینه‌ کاشت مو به روش Micro FIT

هزینه کاشت مو به روش Micro FIT در کلینیک کاشت موی ایران بیوتی با ۱۴ سال سابقه‌ی کار و حدود ۸ هزار کاشت موی موفق، بین ۵ تا ۷ میلیون تومان است. هزینه‌ی تمام شده به تعداد گرافت‌ها، مدت زمان جراحی و غیره بستگی دارد. به طور کلی در بین روش‌های کاشت مو، روش Micro FIT از سایرین گران‌تر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه‌ی کاشت مو می‌توانید با ما در تماس باشید.

  • تهران، صادقیه
  • خط ویژه : ۲۲۰۰۳۲۳۳ – ۰۲۱
  • مشاور ؛ ۴۰۰۲  ۹۴۰  ۰۹۱۲

نمونه کاشت مو کلینیک ایران بیوتی

کاندید مناسب روش Micro FIT

کاشت مو به روش Micro FIT برای آقایان و خانم‌ها مناسب است. این روش می‌تواند به عنوان روشی برای اولین کاشت مو یا ترمیم کاشت‌های قبلی استفاده شود. به طور کلی کاشت مو برای خانم‌ها محدودیت سنی ندارد؛ اما به آقایان توصیه می‌شود که بعد از ۳۰ سالگی برای کاشت اقدام کنند.

پیش از کاشت مو باید علت ریزش مو و طاسی مشخص شود. کاشت مو تنها درمان قطعی بسیاری از طاسی‌ها است؛ مانند ریزش موی ارثی (آلوپسی آندروژنی)، طاسی‌های ناشی از آسیب، سوختگی و اختلال وسواس موکنی. برخی از طاسی‌ها مانند ریزش موی پراکنده با الگوی نامشخص (DUPA) کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیست. پس باید قبل از کاشت مو علت ریزش و الگوی آن شناسایی شود.

افراد مبتلا به برخی از بیماری‌ها مانند دیابت، فشار خون کنترل نشده و عفونت‌های ویروسی (مثل هپاتیت و HIV) نیز ممکن است کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نباشند. این افراد باید قبل از کاشت مو با پزشک خود و سپس با جراح کاشت مو مشورت کنند.

تاریخ انتشار : 1401-10-02
مطالب پیشنهادی

لیستی از مطالب که شاید شما بپسندید

دیدگاه ها
نام و نام خانوداگی
متن پیام
جستجو