تهران، صادقیه
۰۲۱-۲۲۰۰۳۲۳۳
کاشت مو به روش DHI

کاشت مو به روش DHI | هزینه، مزایا و عوارض

نویسنده: ایران بیوتی دسته بندی : روش های کاشت مو

کاشت مو یکی از روش‌هایی است که برای حل مشکل ریزش مو ابداع شده و امروزه به حدی گسترش یافته که طیف وسیعی از روش‌ها را در بر می‌گیرد. به عنوان مثال کاشت مو به روش DHI یکی از پرکاربردترین و مدرن‌ترین روش‌هایی است که توسط افراد مختلف به کار گرفته می‌شود تا رشد موهای خود را افزایش دهند. بسیاری از روش‌های مختلف کاشت مو، معایب خود را دارند و به همین دلیل افراد مختلفی که علاقمند به فرآیند کاشت مو هستند، از انجام آن‌ها امتناع می‌کنند. استدلال این افراد این است که چرا باید برای یک عمل زیبایی، سلامتی خود را به خطر بیاندازیم. روش DHI یکی از روش‌های بسیار کم‌ خطر کاشت مو است و به همین دلیل بین افراد مختلف محبوب شده است.

تکنیک DHI که برخی به شکل عامیانه به آن تکنیک جایگذاری مو نیز می‌گویند، در واقع تفاوت خیلی بنیادی با دیگر روش‌های کاشت مو ندارد و نوعی تکنیک پیشرفته تر کاشت محسوب می‌شود. این روش بین بانوانی که علاقمند به کاشت مو در ناحیه موهای کم‌پشت خود هستند بسیار محبوب است. در صورتی که شما نیز به دنبال انتخاب یک روش کاشت موی مناسب با عوارض کم و هزینه پایین هستید، این مطلب را از دست ندهید چرا که بسیار برای شما مفید خواهد بود.

پیدایش کاشت مو به روش DHI

استفاده از روش کاشت موی DHI به دهه هفتاد میلادی برمی‌گردد. پزشکی یونانی به نام کنستانتینوس گیوتیس در مرکز تحقیقاتی خود در پالو آلتوی کالیفرنیا، اقدام به ایجاد تغییراتی در تکنیک کاشت موی مرسوم در زمان خود کرد. در آن دهه اکثریت افراد از تکنیک کاشت موی FUE استفاده می‌کردند. در این روش، فولیکول مورد نیاز برای کاشت مو، از نواحی مختلف پشت سر برداشته می‌شد تا در مناطق فاقد مو استفاده شود.

دکتر گیوتیس در جریان آزمایشات خود متوجه شد که اگر موها را دانه دانه بردارد، فرآیند کاشت مو سریع‌تر و راحت‌تر انجام می‌شود. در روش FUE متخصص پس از پیوند اقدام به کاشت مو می‌کرد در حالی که در روش DHI هیچ نیازی به پیوند نبود و مستقیما عمل کاشت انجام می‌شد. به همین دلیل بیمار دچار خونریزی نیز نمی‌شد. همچین در روش DHI برخلاف مدل  FUE هیچ نیازی به تراشیدن موهای منطقه خاصی از سر نبود.

کاشت مو به این روش، به تدریج به عنوان یک مدل پیشرفته از کاشت موی FUE گسترش یافت و در سال ۲۰۱۱ در کنفرانس جهانی جراحی زیبایی با نام رسمی DHI یا روش کاشت موی مستقیم معرفی شد. این روش سپس در سطح دانشگاه‌های پزشکی مختلف نیز تدریس شد. پیشرفت وسایل پزشکی به تدریج به کمک این روش آمده و امروزه قلم‌های استخراج فولیکول‌ها که به آن‌ها چوی گفته می‌شود، باعث شده که این روش بسیار بهداشتی‌تر، ایمن‌تر و کم‌خطرتر اجرا شود. این روش کاشت مو به عنوان یک روش پیشرفته کاشت مو در بیشتر از ۶۰ کشور جهان انجام می‌شود و پزشکان زیادی آن را به بیماران خود پیشنهاد می‌کنند.

کاشت مو به روش DHI

کاندید مناسب

افراد زیادی هستند که می‌توانند از این روش کشت مو استفاده کنند تا رشد موهای خود را افزایش دهند. اصلی‌ترین گزینه افرادی هستند که دچار انواع طاسی منطقه‌ای و یا دائم و یا کچلی هستند. از آن جایی که طاسی و کچلی معمولا در بالای سر انجام می‌شود، بیشتر متقاضیان نیز برای کاشت مو در بالای سر خود از این روش استفاده می‌کنند. در صورتی که کناره‌های سر دچار کم‌پشتی یا کچلی مو شود نیز این روش برای حل آن قابل انجام است. در این حالت از موهای نواحی دیگر بدن برای کاشت استفاده می‌شود.

افرادی که دچار کم پشتی یا ریزش ابرو هستند نیز می‌توانند به راحتی از این روش استفاده کنند. در روش DHI از موهای نواحی دیگر ابرو یا سایر نقاط بدن برای کاشت ابرو استفاده می‌شود. همچنین برخی افراد هستند که به سبب ویژگی‌های ژنتیکی مختلف، رشد موهای ریش و سبیل آن‌ها بسیار کم است. این افراد نیز می‌توانند از این روش استفاده کنند تا بتوانند ریش و سبیلی پرپشت داشته باشند.

البته برخی پزشکان با توجه به وضعیت خاص بیمار، اعلام می‌کنند که بیمار بهتر است که از یک روش درمانی دیگر استفاده کند. این جمله به معنای ناکارآمد بودن این روش نیست بلکه تشخیص پزشک طوری است که روش دیگری را بهتر می‌داند. بهتر است که در موارد این چنینی بیمار به تشخیص پزشک عمل کند و روش‌های درمانی دیگر را امتحان کند.

مراحل کاشت مو به روش DHI

اولین مرحله برای کاشت مو، طبیعتا مراجعه به پزشک برای بررسی‌های مربوطه است. وقتی که پزشک موها را مورد بررسی قرار داد و تشخیص دادکه روش DHI مناسب‌ترین روش برای کاشت مو در بیمار موردنظر است، اقدام به استفاده از بی‌حسی خواهد کرد. استفاده از این داروهای بی‌حسی، باعث می‌شود که در محل کاشت مو بیشتر تا یک یا دو ساعت دردی وجود نداشته باشد. جدا کردن فولیکول‌های موهای قسمت اهدا کننده مو از سر به وسیله قلم‌های کوچک و تیزی انجام می‌شود. این قسمت موردنظر معمولا پشت سر است. علت این امر این است که پشت سر به علت شرایط خاصی که دارد، کمتر از موهای بالای سر دچار مشکلات کچلی می‌شود و فولیکول‌های سالم‌تری دارد.

این موهای استخراج شده پیش از انجام عمل کاشت، در موادی مغزی برای رشد نگه داری می‌شوند. سپس پزشک اقدام به استفاده از یک ابزار خاص می‌کند تا این فولیکول‌ها را در داخل قسمت‌های کم‌پشت یا بی‌مو بکارد. استفاده از این قلم به جراح اجازه می‌دهد که کنترل کاملی روی زاویه، عمق و جهت فولیکول‌های کاشته شده، داشته باشد.

از آن جایی که سوراخ‌های ایجاد شده توسط این روش بسیار کوچک هستند، علاوه بر این که بیمار را دچار خونریزی نمی‌کنند، به سرعت نیز بهبود می‌یابند. در روش‌های دیگر علاوه بر این که بیمار دچار خون ریزی می‌شود، ممکن است که در آن نقاطی از سر که فولیکول‌های مو جدا شده‌اند، اثر زخم نیز باقی بماند. همانطور که گفتیم، در این روش نیازی به تراشیدن موهای سر نیز وجود ندارد.

پس از انجام روش کاشت، باید تا پنج روز موهای سر را مرطوب نگه داشت. اسپری‌های مرطوب کننده زیادی برای این مسئله وجود دارند. همچنین پس از انجام این عمل، نیازی به استراحت در داخل بیمارستان نیست و شخص متقاضی می‌تواند زندگی روزانه خودش را ادامه بدهد.

مراحل کاشت مو به روش DHI

دوره نقاهت

از روز بعد از عمل کاشت، می‌توانید پوسته‌هایی را روی سر خود مشاهده کنید. این مسئله نشان‌دهنده این است که فرآیند کاشت مو به طور صحیحی انجام شده است و وضعیت شما عادی است. تمامی پوسته‌هایی که در این مرحله روی نواحی مختلف ایجاد می‌شوند، ظرف مدت ۷ روز از بین می‌روند.

پس از گذشت سه روز، قرمزی‌ها یا التهاب روی پوست سر از بین خواهد رفت. بهتر است که در این مدت به هیچ عنوان با دست این مناطق را فشار ندهید و از هر برخورد هر چیزی با مناطق کاشت‌شده پرهیز کنید. پس از گذشت ۱۰ روز از انجام کاشت مو، قرمزی‌ها به طور کامل از بین رفته‌اند. همچین اگر به موهای خود دقت کنید، خواهید دید که شروع رشد موهای شما آغاز شده است. این مسئله ممکن است در اشخاص مختلف با اختلاف چند روز همراه باشد چرا که ویژگی‌های اشخاص مختلف روی این مسئله تاثیرگذار است.

فرآیند رشد طبیعی و کامل موها، تقریبا بین ۲ تا ۴ ماه طول خواهد کشید. در واقع در بدترین حالت، بعد از گذشت ۴ ماه باید موهای تازه رشد کرده خود را ببینید و به راحتی بتوانید آن‌ را شانه کنید. در صورتی که این اتفاق نیفتاد، حتما باید به پزشک خود مراجعه کنید تا شما را مورد بررسی قرار دهد.

پس از گذشت یکسال از این روند، رشد موهای شما به شکل کاملا طبیعی مثل گذشته شده است و در واقع موهای شما هیچ تفاوتی با دوران قبل از طاسی و کچلی نخواهد داشت.

مزایای روش DHI

روش کاشت موی DHI یکی از روش‌های مدرن و ساده است که نتایج آن کاملا طبیعی به نظر می‌رسد. از آن جایی که فولیکول‌های سر به صورت مستقیم از سر جدا می‌شوند و از هیچ دستگاه خاصی برای کاشت مو استفاده نمی‌شود، جای سوراخ‌های این عمل نیز بسیار ریز است. در واقع بدون دقت فراوان، نمی‌توان جای سوراخ‌های این عمل را تشخیص داد. همچنین در این روش مدتی پس از کاشت مو، هیچ اثر و ردی از زخم و موارد این چنینی دیده نمی‌شود.

از آن جایی که پزشک در این روش از داروهای بی‌حسی استفاده می‌کند، این روش هیچ دردی برای بیمار به همراه نخواهد داشت ولی در صورتی که از هیچ داروی بی‌حسی نیز استفاده نشود، این روش کاشت، درد بسیار کمی دارد.

در بسیاری از روش‌‎های دیگر کاشت مو، احساس سوزش یا خارش یکی از ابتدایی‌ترین عوارض پس از کاشت است اما در این روش شخص علاقمند به کاشت مو هیچگونه سوزش یا خارشی را در ناحیه سر حس نمی‌کند.

از آن جایی که کاشت مو به روش DHI نوعی جراحی محسوب نمی‌شود، خطرات و عوارض جراحی‌ها در این روش کاشت وجود ندارد. هیچ برش عمیقی هم روی سر ایجاد نمی‌شود. مدت بهبود رشد موی سر پس از این روش نیز بسیار کوتاه مدت است. همچنین ناحیه مورد نیاز سر برای برداشت فولیکول از سر در این روش محدود است. در روش DHI از کمبود آّب در نواحی سر نیز جلوگیری می‌شود و رشد موها طولانی‌مدت خواهد بود.

از دیگر مزایای این روش می‌توان به سریع‌بودن این روش نیز اشاره کرد. فرآیند انجام کاشت در DHI معمولا چندان طول نمی‌کشد. همچنین رشد موها نیز در این روش سریع است و پس از دوماه بعد از کاشت، نتایج آن به طول کامل مشخص می‌شود. این روش رشد موها را تا ۹۵ درصد بیشتر خواهد کرد.

کاشت موی DHI برای بانوان

کاشت مو به روش DHI برای بانوان

از آن جایی که طاسی، کم‌پشت شدن موها و کچلی در مردان بسیار شایع است، بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش‌های کاشت مو فقط مختص مردان است. این تصور اشتباه است چرا که علیرغم نرخ کمتر کچلی در بانوان به علت کمتربودن ترشح هورمون‌های مردانه‌، بانوان نیز با مشکلات زیادی در این زمینه روبرو می‌شوند.

روش DHI برای زنان نیز کاربرد دارد. در واقع در این روش فرآیند کاشت مو برای بانوان با آقایان تفاوت چندانی ندارد و کلیت روند کاشت یکسان است. از آن جایی که در این روش نیازی به هیچ گونه تراشیدن موهای سر نیست، اکثر بانوان نیز این روش را برای کاشت مو انتخاب می‌کنند و گاهی به روش کاشت موی DHI، کاشت موی زنان نیز می‌گویند.

آیا کاشت به روش DHI بهترین روش کاشت مو است؟

همانطور که گفته شد، علم پزشکیِ زیبایی آن قدر پیشرفت کرده روش‌های متنوعی برای کاشت متنوعی برای افراد متقاضی در دسترس است. متداول‌ترین روش‌های کاشت مو  FUE, FUT , DHI هستند. سوالی که بسیاری از افراد علاقمند به فهمیدن جواب آن هستند این است که واقعا DHI بهترین روش کاشت مو است؟  یا روش‌های دیگری نیز وجود دارد که بهتر از DHI باشد؟

واقعیت این است که پاسخ به عوامل مختلفی بستگی دارد. هر فرد ویژگی‌های ژنتیکی خاصی دارد و از بسیاری از جهات با دیگر افراد متفاوت است. برخی افراد موهای چربی دارند و موهای برخی افراد خشک است. ریشه موهای افراد مختلف نیز به سبب مسائل مختلفی دارای فولیکول‌هایی با ویژگی‌های متفاوت است. همچنین میزان طاسی و وضعیت کلی ریشه‌های مو نیز یکی دیگر از فاکتورهایی است که باعث می‌شود که ما کاشت مو به روش متفاوتی انجام شود. شرایط پوست سر و ویژگی‌های آن نیز می‌تواند روی نحوه کاشت مو موثر باشد.

از طرفی ما مزایای فراوان روش کاشت مو با DHI را مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که مزایای فراوانی مثل عدم خونریزی، عدم نیاز به تراشیدن موی سر، زمان بهبود کم و چند مورد دیگر را دارد. همچنین ممکن است روش DHI معایبی نیز داشته باشد. به عنوان مثال استفاده از قلم‌ها و تجهیزات خاصی که برای برداشت فولیکول‌ها و کاشت آن‌ها مورد نیاز است ممکن است که هزینه این روش را بالا ببرد.

با این حال تنها کسی که می‌تواند بهترین روش کاشت مو را برای شما تعیین کند، پزشک شما است. پزشکان به مسائلی آگاه هستند که خود شخص از آن‌ها آگاه نیست و سال‌ها تجربه این افراد در مواجه با بیماران مختلف و تصمیم‌گیری در مورد روش‌های مختلف کاشت مو باعث شده که بتوانند به راحتی درست‌ترین روش را انتخاب کنند.

قبل و بعد از کاشت موی طبیعی

هزینه کاشت مو به روش DHI

هزینه کاشت مو از این روش، بستگی به فاکتورهای متفاوتی دارد. درمان در کشور ایران به سبب شرایط خاص آن، نسبت به کشورهای پیشرفته‌تر غربی هزینه کمتری دارد. این مسئله به معنای کم بودن کیفیت خدمات ارائه شده مراکز درمانی ایران نیست چرا که ایران یکی از قطب‌های علمی آسیا در زمینه پزشکی محسوب می‌شود و بسیاری از پزشکان ایرانی در بهترین بیمارستان‌های دنیا مشغول خدمت‌رسانی به بیماران هستند. همچنین بسیاری از بیماران کشورهای اطراف به علت هزینه کم این خدمات نسبت به کشورهای اطراف، ترجیح می‌دهند که کاشت مو را در داخل ایران انجام بدهند.

هزینه کاشت مو ممکن است که با توجه به میزان کچلی افراد، جنسیت یا شرایط خاص آن‌ها نیز متفاوت باشد. با این حال هزینه کاشت مو  در کلینیک ایران بیوتی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان می باشد. با توجه به کیفیت بالای این خدمات، از قیمت‌های مناسب و به صرفه در بازار کاشت مو به شمار می‌رود.

  • خط ویژه : ۲۲۰۰۳۲۳۳ – ۰۲۱
  • مشاوره و ارسال عکس : ۰۹۱۲۹۴۰۴۰۰۲
تاریخ انتشار : 1402-01-25
مطالب پیشنهادی

لیستی از مطالب که شاید شما بپسندید

دیدگاه ها
نام و نام خانوداگی
متن پیام
  • Iran Beauty
    1399-04-29

    با سلام و وقت بخیر

    متاسفانه منظور شما را متوجه نشدیم. اگر منظور شما کاشت مو با بانک موی ضعیف می باشد که میتوان با کمک از موی ناحیه ریش و سینه تراکم بیشتری ایجاد کرد.

+مشاهده بیشتر
جستجو