توصیه های کاشت مو

تغذیه بعد از کاشت مو | بعد از کاشت مو چی بخوریم ؟

زمانی که فرد تصمیم به کاشت مو می گیرد ، باید از نظر جسمی و حتی روانشناختی آمادگی های لازم را پیدا کند . انتخاب کردن یک مرکز معتبر، اطلاع لازم برای کاشت ، شناسایی های فردی ، مراقبت های قبل و بعد کاشت و … از عواملی است که می تواند مستقیماً بر موفقیت عمل تأثیر بگذارد .

تغذیه بعد از کاشت مو

عوامل زیادی وجود دارد که از ابتدای شروع تا پایان پروسه کاشت مو اهمیت دارد. از همین جهت تمامی مراحل پیوند مو باید با دقت بررسی شوند. اگرچه عمل جراحی از نظر فنی موفق انجام شده است ، با رعایت قوانین کاشت مو و توجه به آن می توان بهترین نتیجه را کسب کرد.

یکی از مسائلی هم قبل از کاشت و هم بعد از آن می تواند در نتیجه ی عمل تاثیر بگذارد ، تغذیه است. هر غذایی که مصرف می کنید ، روی فولیکول های مو کاشته شده تأثیر می گذارد. هنگامی که سیستم غذایی شما فاقد ریز مغذی ها و مواد مغذی (مواد معدنی ، ویتامین ها ، پروتئین و اسیدهای چرب) باشد ، ممکن است عملکرد غشای سلولی دچار اختلال شود و از تغذیه ی فولیکول های مو جلوگیری شود بنابراین رشد مجدد مو دچار مشکل شده و پس از آن ، روند ریزش مو حتی بعد از پیوند مو ادامه می یابد.

در این فرآیند، احتیاط در مورد آنچه می خورید و ترجیح دادن مواد غذایی سالم ، میزان ترمیم سلول ها را بعد از پیوند افزایش می دهد و به کوتاه شدن زمان بهبودی بعد از عمل و رشد سالم و تقویت فولیکول های مو کمک خواهد کرد.

ویتامین های b کمپلکس

ویتامین های b شامل b7 (بیوتین) و b12 نقش بسیار مهمی در ساختار ، کیفیت و رشد سالم رشته های مو دارند. این ویتامین ها همچنین با تهیه مواد مغذی مورد نیاز بدن ، مانند ویتامین های مو و فولیکول های آن ، بدن را تامین می کنند.

از همین جهت، پزشکان معمولاً به بیماران توصیه می کنند از مکمل های ویتامین B کمپلکس بعد از کاشت مو استفاده کنند. شما می توانید این مجموعه از مواد مغذی را از مواد غذایی مانند مرغ ، گوشت قرمز ، موز ، آووکادو ، برنج قهوه ای ، آجیل و تخم مرغ دریافت کنید.

مصرف قرص زینک بعد از کاشت مو

کمبود روی ،می تواند مشکلات جدی ای مانند ریزش و کاهش صخامت مو به وجود بیاورد. به همین علت، متخصصان معتقد هستند که روی باید جزوی از رژیم بعد از کاشت باشد علاوه بر آن روی نقش مهمی در ترمیم بافت ها ، تولید کلاژن ، تکثیر سلولی ، تعادل هورمونی ، جذب ویتامین ها و سنتز پروتئین دارد.
برخی غذاهای سرشار از روی شامل :بره ، نخود ، میگو ، غلات کامل ، اسفناج ، تخم مرغ و ماهی هستند.

مصرف آهن بعد از کاشت مو

کمبود آهن نیز مانند کمبود روی می تواند باعث ریزش مو شود.
آهن مو را تقویت می کند ، بافت مو را بهبود می بخشد و به انتقال اکسیژن و مواد مغذی به فولیکول های مو و پوست سر کمک می کند.  علاوه بر آن ، آهن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و زمان بهبودی پس از کاشت مو تسریع می شود.
بعضی از غذاها با آهن زیاد : اسفناج ، لوبیا ، گوشت گاو ، صدف و گوشت گوساله.

مصرف ویتامین E بعد از کاشت مو

ویتامین E بخاطر خاصیت آنتی اکسیدانی خود باعث تسریع در بهبود پوست های آسیب دیده و جای زخم ها می شود ،
شما می توانید از روغن ویتامین E برای نرم شدن بافت ها و جای زخم ها استفاده کنید.

برخی غذاهای سرشار از ویتامین : Eبادام ، آووکادو ، اسفناج ، آفتابگردان و روغن زیتون.

مصرف ویتامین C بعد از کاشت مو

ویتامین c نقش بسیار مهمی در تولید کلاژن و بهبود زخم ها دارد. ویتامین C همچنین در مبارزه با استرس اکسیداتیو ، که وظیفه آن کاهش و ریزش مو است ، نقش مهمی دارد .
ویتامبن c را می توانید در انواع فلفل ، کلم ، کیوی ، کلم بروکلی ، مرکبات  و .. یافت کنید.

در نهایت توصیه می کنیم به میزان کلسترول خون خود توجه کنید.
کاهش چربی از رژیم غذایی، باعث کاهش LDL (کلسترول بد) و افزایش HDL (کلسترول خوب) می شود . متعادل نگه داشتن کلسترول، بهبود زخم ها و رشد سالم مو ها را تا مقدار زیادی تضمین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *