توصیه های قبل از کاشت مو
اولین سوالی که باید قبل از کاشت مو از خودتان بپرسید، این است که آیا اصلاً نیازی به کاشت مو دارید؟ در وهلهی اول شاید پاسخ به این سوال واضح به نظر برسد؛ ولی در نظر داشته باشید که کاشت مو نباید اولین فکری باشد که برای درمان ریزش مو به ذهنتان میرسد. پیش از هرچیز، باید علت ریزش موی شما مشخص شده و راههای درمانی کمتهاجمیتر (مثل داروها یا روش های درمانی تزریقی) را امتحان کنید. مثلاً اگر علت ریزش مو ژنتیکی است، باید روند ریزش متوقف، تثبیت یا حداقل به جایی برسد که قابل پیشبینی باشد.
اکثر متقاضیان کاشت مو مردانی هستند که از طاسی با الگوی مردانه (آلوپسی آندروژنی یا ریزش موی ژنتیکی) رنج میبرند. این شکل طاسی به مرور زمان و در طی چند سال ایجاد میشود. در مورد مردان جوانی که به تازگی احساس کردهاند که موهایشان کمپشت شده یا درحال ریزش است، نمیتوان خیلی دقیق پیشبینی کرد که این ریزش تا کجا و با چه سرعتی پیش میرود. پس اگر ریزش موهای شما به تازگی شروع شده، به این معنی نیست که از فردا باید به دنبال کاشت مو باشید.
اولین نکتهای که قبل از کاشت مو باید در نظر داشته باشید، این است که همهی افراد دچار طاسی، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستند. ایدهآلترین کاندید کاشت مو کسی است که موارد زیر در موردش صدق میکند:
- دچار ریزش مو با الگوی مردانه،
- ریزش موی ناشی از آسیب، سوختگی، بخیهی جراحی و …
- اصلاح خط رویش برای کسانی که به طور ژنتیکی خط رویشی بالایی دارند.
- ریزش موی کششی یا مکانیکی (به دلیل سفت بستن موها)
- اختلال وسواس موکنی (اختلال تریکوتیلومانیا)
- بانک موی مناسب برای پوشش نواحی طاس،
- در مورد کسانی که بانک موی ضعیف یا طاسی شدید دارند، اختلاف رنگ بین پوست و مو باید کم باشد. (مثلاً افرادی که موهای روشن و پوست سفید، موهای تیره و پوست سبزه یا موهای سفید و پوست روشن دارند، کاندیدای بهتری از سایرین هستند).
- بانک مو پرتراکم در پشت سر،
- قطر مناسب ساقهی مو،
- داشتن انتظارات واقعبینانه و اطلاعات کافی در مورد فرآیند کاشت مو.
نبود برخی از شرایطی که مطرح کردیم، به این معنی نیست که نمیتوانید مو بکارید. به این معنی است که شاید نتایج حاصله با انتظارات شما منطبق نباشد یا لازم باشد از روشهای کمکی و جایگزین استفاده کنیم.
بررسی دقیق بانک مو
اگر به این نتیجه رسیدید که کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستید، حالا باید ببینید که وضعیت طاسی و همچنین قدرت بانک مو شما به چه شکل است. هرچه طاسی وسیعتر باشد، به تعداد موی بیشتری برای رسیدن به ظاهری خوشایند نیاز است و هرچه بانک موی شما ضعیفتر باشد، موهای قابل برداشت محدودترند. نکتهی بسیار مهم این است که برای داشتند سری پر مو، نیازی به جبران تمام و کمال تراکم اولیه نیست.
کاشت مو بیشتر از این که یک روش درمانی باشد، یک هنر است و جراح خوب کسی است که بتواند با کمترین تعداد گرافت مو، به بهترین نتایج ممکن برسد. در واقع هدف اصلی کاشت مو، رسیدن به تراکم روزهای پرمویی شما نیست؛ بلکه هدف رسیدن به پوششی است که بیننده خیال کند شما سری پر مو دارید. پس قبل از کاشت مو بدانید که هدف چیست.
هزینه کاشت مو
هزینه یکی از مهمترین مواردی است که باید قبل از کاشت مو در نظر بگیرید. به هر حال با یک عمل جراحی زیبایی مواجه هستید و قاعدتاً باید انتظار هزینههای بالا را داشته باشید. تعداد گرافتهای مورد نیاز و روش کاشت مو از جمله مواردی هستند که بیشترین تاثیر را بر قیمت کاشت مو میگذارند. مسائل دیگر مانند هزینههای اقامت (اگر ساکن تهران نیستید) و هزینه مراقبتهای بعد از کاشت مو هم باید در نظر گرفت.
هزینه کاشت مو در کلینیک ایران بیوتی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان است. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی، مشاوره وقت درمان با ما در تماس باشید :
- خط ویژه : ۲۲۰۰۳۲۳۳ – ۰۲۱
- مشاوره و ارسال عکس : ۰۹۱۲۹۴۰۴۰۰۲
انتخاب مرکز معتبر کاشت مو
یکی از مهمترین اقدامات قبل از کاشت مو بررسی کلینیک مورد نظر است. نمونههای کاشت را بررسی و از اعتبار مرکز مطمئن شوید. کاشت مو در مراکز نامعتبر علاوه بر این که باعث اتلاف هزینه و وقت شما میشوند، ممکن است عواقبی جبران ناپذیر به همراه داشته باشد. عفونت، اسکارهای بدشکل، خونریزی شدید و ایجاد لختههای خونی در بدن، از جمله عوارض خطرناک کاشت مو در مراکز غیرحرفهای هستند.
انتخاب مرکز کاشت مو احتمالاً مهمترین قدم بعد از تصمیم به کاشت مو است. قبل از کاشت مو حتماً موارد زیر را در مورد مرکز انتخابی بررسی کنید :
- مهارت جراح را بسنجید.
- امکانات و شرایط کلینیک را بررسی کنید.
- اطلاعات کاملی در مورد تیم کاشت مو و کادر درمانی بگیرید.
آزمایشات قبل از کاشت مو
قبل از کاشت مو باید سلامت عمومی شما بررسی شود. اگر از بیماریهای مختلف (خفیف یا حاد) رنج میبرید، حتماً به پزشک اطلاع دهید. اگر داروی خاصی مصرف میکنید، حتماً باید در جلسه مشاوره مطرح کنید. مصرف داروهایی مانند مسکنها، داروهای ضد انعقادی، داروهای ضد ریزش، خوابآورها، آنتیهیستامینها، مکملهای ویتامینی، مکملهای غذایی، داروهای گیاهی و تمام موارد مشابه دیگر باید به دقت بررسی شوند. اگر به صورت مداوم دمنوش یا عرقیجات خاصی مصرف میکنید، آنها را نیز فراموش نکنید و به پزشک بگویید. برای تایید وضعیت سلامت عمومی معمولاً از آزمایش خون استفاده میشود. این آزمایش را باید ناشتا بدهید و شامل موارد زیر است:
- CBC : شمارش کامل سلولهای خونی – نشاندهندهی وضعیت کمخونی، تعداد و شرایط گلبولهای قرمز و وضعیت سیستم ایمنی بدن،
- FBS : میزان قند خون ناشتا – برای بررسی دیابت،
- PTT : تست انقعاد خون – برای بررسی اختلالات انعقادی،
- HBS Ag : تست آلودگی به ویروس هپاتیت B،
- HCV Ab : تست آلودگی به ویروس هپاتیت C،
- HIV Ab : تست آلودگی به ویروس HIV و تشخیص ایدز.
بایدها و نبایدهای قبل از کاشت مو
بایدها و نبایدهای قبل از کاشت مو بسته به شرایط و وضعیت شما ممکن است متفاوت باشد. پزشک متخصص این موارد را به طور کامل برای شما شرح میدهد. در ادامه مواردی را مطرح کردیم که در صورت نیاز میتوانید در جلسهی مشاوره از پزشک بپرسید و اطلاعات بیشتری در مورد آنها کسب کنید.
- مصرف دخانیات و الکل ممنوع : در دخانیات (سیگار، قلیان، پیپ، سیگارهای الکترونیک و …) مادهای به نام نیکوتین و مواد شیمیایی دیگری وجود دارد که بر گردش خون شما تاثیر میگذارند. این موارد میتوانند باعث افزایش خونریزی یا کاهش خونرسانی به فولیکولهای کاشته شده شوند. به همین جهت تا یک ماه قبل از کاشت مو از مصرف دخانیات اکیداً خودداری فرمایید. مصرف مشروبات الکلی هم باعث افزایش خونریزی و کاهش توان انعقاد خون در بدن میشود. همچنین اتانول با کاهش اثر مواد بیحسی باعث میشود که در زمان جراحی درد احساس کنید. حداقل تا یک هفته پیش از کاشت مو از مصرف مشروبات الکلی خودداری کنید.
- مصرف آسپرین و داروهای رقیقکنندهی خون : اگر از داروهای رقیقکننده یا ضد انعقادی استفاده میکنید، باید ۱۰ روز قبل از کاشت مو مصرف آنها را متوقف کنید. این قانون در مورد مصرف آسپرین هم صادق بوده و نباید ۱۰ روز پیش از کاشت مو آسپرین مصرف کرده باشید. در مورد قطع مصرف داروهای ضدانعقادی باید با پزشک معالج خود مشورت کنید.
- آنتیبیوتیک تجویز شده را مصرف کنید : معمولاً برای متقاضیان کاشت مو به جهت پیشگیری از هر نوع عفونت، آنتیبیوتیکی تجویز میشود که باید روز قبل از کاشت مو یا پیش از مراجعه به کلینیک مصرف شود. این مورد را فراموش نکنید.
- سر خود را بشویید : در روزی که قرار است برای کاشت مو مراجعه کنید، موهای سر خود را به خوبی بشویید. از مصرف مواد حالت دهنده مانند تافت، اسپری، ژل و مواردی از این دست خودداری کنید.
- لباس راحت به تن کنید : در روز مراجعه به کلینیک، لباسهایی گشاد و راحت به تن کنید که بتوانید به راحتی از تن خود در بیاورید.
- از پزشک سوال کنید : سعی کنید تمامی موارد گفته شده را با پزشک مرور کنید. این که چه داروهایی را باید مصرف و چه داروهایی را نباید مصرف کنید، در روز جراحی باید چه وعدهی غذایی را بخورید و چه زمانی باید در کلینیک حاضر باشید. حتماً مواردی مانند روند جراحی، مراحل، تعداد گرافتها و روش کاشت مو را هم بار دیگر با پزشک مرور کنید.
دلایل ایجاد جوش بعد از کاشت مو جوشها پس از کاشت مو میتوانند به دلیل چندین عامل مختلف بروز کنند. در اینجا به مهمترین علل آنها اشاره میکنیم: فشردگی فولیکولهای مو: در فرآیند کاشت مو، فولیکولها در نواحی مشخصی از پوست سر...
بهترین فصل برای کاشت مو آیا بهتر است کاشت مو در فصل زمستان انجام شود یا تابستان؟ این سوالی است که بسیاری از متقاضیان مطرح میکنند. با این حال، واقعیت این است که کاشت مو را میتوان در هر زمانی از سال...
چرا خوابیدن صحیح بعد از کاشت مو اهمیت دارد؟ تورم، خونریزی و … از جمله عوارض کاشت مو است که فرد ممکن است بعد از کاشت آن ها را تجربه کند. به همین علت بعد از عمل، فرد نیاز به استراحت و...
آیا ورم بعد از کاشت مو خطرناک است ؟ جای نگرانی بابت این موضوع وجود ندارد چرا که این عارضه هیچگونه اثرات دائمی ندارد. تورم در بعضی مواقع در نواحی چشم ظاهر می شود. شدت کبودی می تواند متغیر باشد. گاهی آنقدر...
خونریزی بعد از کاشت مو کاشت مو یک عمل جراحی به شمار میرود و طبیعی است که پس از عمل با عارضههای مختلفی مواجه شویم، خونریزی نیز ممکن است یکی از عوارض نادر بعد از کاشت مو باشد. در کنار خونریزی، التهاب،...